A kolumbiai Monterrey műszaki egyetemének campusán él Negro, a nagyon okos kutya, aki persze a nevéhez hűen fekete. Annyira okos, hogy megtanulta: fizetni kell a sütikért. A diákok időnként vettek süteményt Negrónak a helyi üzletben, ő meg kifigyelte, hogy a diákok papírpénzt átadva fizetnek a boltban. Egy szép napon aztán úgy döntött, hogy nem könyörög többet a sütikért a diákoknak, hanem inkább ő maga fizet értük.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Csak nem Kolumbiáig menekült Lázár János Derék nevű kutyája, mint az újonnan nagyon gyümölcsöző magyar-kolumbiai kapcsolatok előfutára?! De viccet félretéve Negro nagyon okos! Nagy-nagy lájk a kutyusnak!
CsipkeRózsa
Több ilyen "hír" kellene! Jobb lenne a mindennapunk.
Commenter
@CsipkeRózsa: Állatos blogokat ajánlok a figyelmedbe szerte a neten. Tele vannak ilyen és hasonló sztorikkal! :))) Én mindennap olvasom őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.