Márki-Zay Péter független hódmezővásárhelyi polgármester Facebook-videóban számolt be arról, hogy a város mennyire el van adósodva. 

A független hódmezővásárhelyi polgármester egy jó egyórás Facebook-videóban válaszolt az ellene felhozott vádakra, amelyben mindezek mellett elmondta a város anyagi helyzetét is, ami finoman szólva sem fényes. 

Márki-Zay: a fideszes városvezetés még az előző polgármester temetését sem rendezte

Fotó: Facebook/Márki-Zay Péter

A 168 óra cikke szerint "nem a néhai polgármester, Almási István temetése volt az egyedüli, amelyet a korábbi hódmezővásárhelyi fideszes vezetés nem fizetett ki tavaly. Általában nem fizették ki a számlákat, mert nem volt pénze a városnak. Sok száz milliós tételek húzódtak át egyik évről a másikra, az éppen érkező fejlesztési pénzekből sikerült fenntartani az önkormányzat működését" – mutatta be a helyzetet mostani városvezető.

Márki-Zay Péter arra is kitért, hogy idén januárban egy egymilliárdos fejlesztési forráshoz nyúltak hozzá még a fideszes városvezetők annak érdekében, hogy ne derüljön fény a tényleges likviditási helyzetére Hódmezővásárhelynek. De az is kiderült, hogy az önkormányzat 240 millió forinttal tartozik a városi kórháznak.

A videóban arról is beszélt, hogy "még mindig nem tudtak 3-4 embernél többet találni, aki arccal és névvel vállalja azokat a rágalmakat, amelyeket a helyi Fidesz szokott hangoztatni", de azt továbbra is hihetetlennek tartja, hogy magukat demokratának és konzervatívnak mondó emberek elhiszik a kormány hazugságait.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Kemény menetei lesznek még a polginak, az önkorival szemben !!!
Remélem sikeresen megoldja a helyi problémákat, mert a lézeres ahol tud OTT BETART NEKI AZ EMBEREI RÉVÉN !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Ahogy elnézem ez a polgi nem vogja ünnepelni saját sikereit 2030-ban Lázárhelyen.
nezelodo
Miért ne hinné el a nagyérdemű a történetet, ha azt is elhitte, kétkedés nélkül, hogy a Vona mecsetet épít, és szemöldökcsipeszt használ, meg azt, hogy csak Magyarország számít...
human
@justhpeter: Pécs külön érdekes eset volt. Orbán bejelentette, hogy Pácsen Tibocz led világítást akar fejleszteni. A városvezetés pedig vigyázba állt és azonnal átírták a város költségvetését és felvették a szükséges hitelt. A LED világítás elkészült, a város pedig eladósodott.
csak úgy....
@colibri: 8:28 Ez gyakorlatilag egy jó hír mert a VII. ne lopjba bele fognak betegedni...stb...
colibri
@csak úgy...: Ne gondold, hogy Kásler doktor intelmei miatt abbamarad a lopás és inkább belebetegednek a fidessesek, de nem folytatják az illegitim meggazdagodást. Ez is egy pávatánc, egy hazugsággyár, az új miniszter többezres nyelvcsapással bír orbán hátsója körül és közben hülyeségeket beszél. Ha normális lenne, el sem vállalta volna a tolvaj csaló kormányvezető miniszteri felkérését.
Peller Anikó
Jó ég, mennyire hiteltelen ez a fickó ! De majdcsak vesz fel hitelt és akkor hiteles lesz mint a kibaszott fideszes garnitúrha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.