2030-ra az EU átlagot érhetjük el, az osztrák fejlettségi szintet csak 2050-re - ezt még márciusban mondta Matolcsy György, aki így Orbán Viktorhoz képest.. 2030-ra az EU átlagot érhetjük el, az osztrák fejlettségi szintet csak 2050-re - ezt még márciusban mondta Matolcsy György, aki így Orbán Viktorhoz képest húsz év késéssel jósol magyar EU-csúcshódítást. A miniszterelnök víziója az élretörésröl már 2017 szeptemberében Ausztria lekörözése volt, 2030-as dátummal. De idén januárban Berlinben is előjött a bűvös szám, Orbán Viktor akkor már úgy látta: 2030-ban a V4-ek a németországi szintet is elérhetik..

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lassan már ismét a nagyipar szintje,

mármint a szocializmusban megszokott tervezési hazugság nagyiparé

Őfenesége maga rontott neki 2017. szeptember közepén, Velencén a Fidesz-frakció kihelyezett ülésén a dolognak és arról beszélt, hogy „2030-ra Magyarország lehagyja Ausztriát”. Igaz a derék Matolcsy elvtárs idén márciusban már erre 2050-et jelölte meg, még mások – mármint akik egyáltalán az egyáltalán értelmezhetőnek vélték – inkább a század végéről álmodoztak.
Mindez nem zavarta Őfeneségét a parlamenti hablatyolásban.
Qqberci
Nincs ezeknek rendesen beállítva a gyógyszerezésük...
RonaGyuri
@Qqberci: szemben a birkáikéval, ami rendesen be van állítva! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.