A Blikk megtudta, ki az a harmincéves magyar nő, akit megölt, majd földarabolt a bécsi kannibálként elhíresült Alfred U.

A férfi áldozata egyes testrészeitől úgy próbált megszabadulni, hogy a Fertő tóba dobta. Bár az osztrák sajtóban Beátaként emlegették a nőt, ezzel szemben a fiatal nő valódi neve: R. Zs.

Fejér megyei fiatalasszony a bécsi kannibál áldozata

A bulvárlap információi szerint a Fejér megyéből származó fiatalasszony hat éve élt Bécsben, alkalmi munkákból tartotta fenn magát. Volt, hogy takarítást vállalt, de olyan is előfordult, hogy utcaseprőként dolgozott, avagy nagyobb fesztiválokon poharakat szedett össze.

Barátai határozottan cáfolták, hogy Zsuzsanna prostituáltként kereste volna a kenyerét, sőt, komoly kapcsolatban élt egy román származású férfival.

Zsuzsi egy nagyon rendes, becsületes lány volt – mondta felháborodottan a Blikknek a szintén Ausztriában élő Viola, aki szoros barátságot ápolt a megölt nővel.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Legalább a kannibálokat öljük meg, hiszen ez nem egy "egyszerű gyilkosság" hanem életösztön ami nem fér a bolygó fennmaradásába!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.