Ma reggel 6 órától kedden 6 óráig 24 órás sebességellenőrzést hajt végre a rendőrség; kijelölték a Speedmarathon elnevezésű akció helyszíneit – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata.

Az akciót az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva hajtják végre – olvasható a közleményben.

A lehetséges helyszínekre sok állampolgári javaslat érkezett, amelyek közül a helyi adottságokat, valamint a közlekedésrendészeti elemző munka eredményeit figyelembe véve a megyei rendőr-főkapitányságok kijelölték az ellenőrzések helyszíneit és az időpontokat. A javaslatot tevők közül a rendőrség tíz-tíz embert meghív a helyszínekre.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Remélem a rendszerbe betáplálták azokat a rendszámokat, amiknek tulajai mentességet élveznek, a hazafyak és családtagjai, a nélkülözhetetlen strómanok, és egyéb hű szolgák, nehogymá a mi kutyánk kölke szoruljen egy ilyen színjáték miatt, és azon csámcsogjon néhány kötekedő betűvető, hogy milyen "hatalmas összeget ér" esetleg egy két ember halála a hatalomnak, a "büntetés" kiszabásakor.
RonaGyuri
@nezelodo: csak nem a Tarlós kamerás esetére gondolsz? =))
nezelodo
@RonaGyuri: Nem kell elmenni kicsi "falunkból" ahhoz, hogy találjunk pédát arra, hogy a rendőrkapitány röpül a naaagy ember kölke gyórshajtása miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.