60 százaléknyi Fidesz-szavazó is ellenzi a stadionokra költött közpénz-milliárdokat. A kormány ennek ellenére - a már bejelentett beruházásokkal együtt - 400 milliárd forintot költött a sportarénákra - derül ki a Publicus Intézet legfrissebb kutatásából, amelyet a Népszava szemlézett.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
azért ebben van némi érdekesség:
a megkérdezettek 79 százaléka nem ért egyet azzal, hogy első- és másodosztályú focicsapatok állami pénzen kaptak vagy kapnak új stadiont
és
a magyar választók 72 százaléka, vagyis majdnem háromnegyede szerint az elmúlt évek állami támogatásainak hatására nem javult a magyar labdarúgás színvonala. Érzékletes, hogy a kormánypárti szavazóknak 55 százaléka látja így, csak 27 százalék lát pozitív változást dacára az andorrai és a luxemburgi vereségeknek tavalyról.

Ha csak 27% de látni véli!!! =))
emerencia
Ebből is látszik, hogy őfenségének tök mindegy, hogy mit gondol a magyarok nyolcvan százaléka. Tojik rá. A sajátjaira is.
Istvántóth
De lesz stadion még 40 -50 db 4 év alatt . !Valamit össze kell köpködni szotyolával .
Migráncs ? Az nem lesz egy deka sem .
Szavazó Állampolgárok : elégedett !
nevemnick
Nem vagyok focirajongó, de:
- hogy képzeli valaki, hogy az ország gazdasági, egészségügyi, oktatási fellendülését csak a stadionépítés, és a foci emeli esetleg tizenkét év (?) alatt a többi európai ország fölé?
- hogyan képzeli ez a valaki, hogy a ,,zemberek" és a vállalkozók azért dolgoznak, hogy adójuk nagy részét a falábú gyerekek, és külföldről szerződtetett focilisták, és az egyesület elnökeinek kell támogatásként, zsebpénzként odaadni?
- miért gondolja ez a valaki, és az a majdnem két és fél millió pártolója, hogy a milliárdokért felépített üres stadionok fenntartását a napi gondokkal küzdő emberek pénzéből kell ellopni?
Komolyan, érti ezt valaki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.