Magyarországon nincs rendszerszintű probléma a jogállamisággal – nyilatkozta a Magyar Időknek Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, fideszes politikus.

Navracsics: soha senkit nem támadtam a Fideszben, Orbánnak gratuláltam

Az Orbán-kormánnyal korábban több kérdésben kritikus politikus a lap kérdésére elmondta, a választások után felhívta telefonon Orbán Viktort,és gratulált neki a győzelemhez.

Abban maradtunk, hogy a kormányalakítás lezárultával, júniusban személyesen is találkozunk

- mesélte Navracsics.

Navracsics azt mondta, jó a viszonya a Fidesszel.

Soha nem támadtam senkit, a viták pedig természetesek egy párton belül. Olyan pozícióban vagyok, amely miatt elkerülhetetlenek a nézeteltérések, hiszen uniós biztosként más szemszögből látom ugyanazokat a dolgokat

- mondta.

(Index)

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Mi az Navra, már kritizálni se mersz?Olyan leszel mint a keresztény értelmiségi levélírók? Hogy visszatáncolsz a saját kritikádtól?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
Mi az Navra, már kritizálni se mersz?Olyan leszel mint a keresztény értelmiségi levélírók? Hogy visszatáncolsz a saját kritikádtól?
kulabombaafityiszre
Mi van navracsicska?A vezér belengette újra a zsíros képviselői állást?
Ezért annyi a teendőd,hogy nyalod neki éjjel-nappal.
papa.49
Most is hazudsz navracsicska te végig nyaltad a csuti valagát, nem feledjük a ténykedésedet a 2006. 2010 közötti időben se !!!
Most meg arra hajtasz, hogy visszatudjál kerülni a ,,belső körbe,, ahol a suska bőven szakad rátok, hogy inkább az ég szakadna rátok !!!
tudode
Ha még a Navra is, akkor az a .. b a j u k, hogy O1G vakcina mellékhatásában szenved a GERINCÜK!
.
Eladott Ország
Nem hazudtoltad meg magad, fideszes szarházi vagy, azért vagy benne a brancsba, te mocsok.
Eladott Ország
Az a baj, hogy Navracsics Tibor Brüsszelben európai hangon, európai álláspontról javítja az országimázst, és tesz úgy, mintha Magyarország kormánya európai volna, csak kicsit túl érzékeny, miközben végignézi, hogy cimborái és elvtársai napi 24 órában zsibbasztják az országot a legbüdösebb hisztériával és összeesküvés-elméletekkel, egy lassan 90 éves ember ördögi tervével, aki meg akarja erőszakolni a legderekabb nyugdíjas hölgyeket is. Évek óta kemény vergődés megy azért, hogy ez a nép meggyűlölje a liberális, viszonylagos jólétben élő, toleráns, nyitott demokratikus Nyugatot, és lehetőleg elhiggye, hogy az ázsiai, afrikai diktátorokhoz dörgölőző, Putyin-rajongó államvezetés jár a jó úton. Mindenki más síkhülye.
Hogy ezt még nem sikerült tető alá hozni, és a magyarok még így elhülyítve, rongyossá szopatva, megfélemlítve is Európa-pártiak, az nem Navracsics Tibor érdeme. Ahhoz, hogy még egyáltalán valaha komolyan lehessen venni, amit mond, ahhoz több kellene. Szembemenni a jelenleg zajló lánctalpas pusztítással, elhatárolódni, megköszönni az eddigieket és otthagyni a francba az egész fideszes elmebajt. Na, az lenne igazán európai. Nem véletlenül nem fog bekövetkezni.
bakegya
@papa.49: a LASZTOVICA vica verza,már ha tudna még mesélni!-haldoklott és becaftatott még beszavazni.Na ennyi fontos cigány viktorodnak -majd megtapasztalod!-eSÉLYE NINCS ANNAK AKI EGYSZER EGYETLEN LÉPÉST IS TESZ A DIKTÁTOROD ELLEN!!!
papa.49
@bakegya: Amennyiben nem parancsra hazudtolta meg a fütyisz állításait a Sorosról akkor kinéz neki a ,,selyemzsinór,, mondjuk egy cseppet se sajnálom a pacákot, mert ritka tetű fajta !!!
kereső
Meg kéne keresni valahol azt az útközben elhagyott gerincet.Vagy sosem volt?
justhpeter
Navracsicsnak is kell egy második ciklus az Unióban. Ezért nyal.
bakegya
@justhpeter: hát igen,de arra is rájöhetett a pali,hogy a jogszabályok ismereti tudása miatt HASZNÁLTA őt is csak a szarháziak serege!-orbánnak naprakész joggyakorolhatósági tudattartalma 00...a rendeleti kormányzást is ezért akarták a kövérrel ránk eröltetni,amíg nem volt kétharmada-FURMÁNYOS MOCSOKSÁGAIKNAK NINCS HATÁRA-mint a pl most is a legsürgetőbb neki a soros terv törvénybe iktattatása,vagy a válogatás nélküli betelepítés teljes tiltása-BÜNTETŐJOGI VONZATTAL-aztán jöhet a hazai ellenszél deportálása is,másra már képtelen ötlet következtetni is.
Grafix69
Lefeküdt Ő is nekik , pedig azt gondoltam talán gerincesebb , de nem ,a pénz , pozíció nagy dolgok a gerinc nem annyira .
papa.49
@Grafix69: Azt az mszmp. párttagkönyvvel együtt a szekrényben őrzi (a gerincét) !!!
terlasz
Ez egy arany ember, senkit nem támadott, pedig kellett volna!
Klubtag
@Eladott Ország: ...kár érte, neki megvolt a sansza. Akár még européer kultúremberként is bevonulhatott volna az erre igényes honfitársak tisztelő emlékezetébe...de hát...
Eladott Ország
@Klubtag: Mint minden fideszes, értelmes emberként indult, aztán rá kellett jönnie, hogy ha nem a csúti mantráját fújja, neki annyi. Inkább beállt a sorba. És nem Németh Szilárd mondja, hanem egy elvileg művelt, értelmes kultúrlény. Amíg az unióban van, nem bánthatják. Utána meg elvileg! elhelyezkedhet a versenyszférában. Rossz lóra tett, a fidesszel fog bukni így.
bakegya
@papa.49: ifjú Lomniczy patkány mellett már nagy labdába nem rúghat a gondterhelt-orbán nem felejt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.