Orbán Viktor éles eszű stratégaként tapint rá mások gyengeségeire az Európai Unióban is. Bármennyire csorbult a jogállamiság Magyarországon, a kormányfő megkerülhetetlen lesz a brüsszeli pénzosztáskor és más döntéseknél is.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
" Se kiköpni,,se lenyelni...stb " Ki kell okádni ezt a Retket...aztán pénzcsapokat elzárni,,oszt jó napot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Shikari: ja így már értem! =))
Tudod az a helyzet - ha nem lennének olvasásértési nehézségeid, akár tudhatnád is - én bizony olvasom ezeket is. Mondom IS! =)) De veled ellentétben én elolvasom az eredeti cikkeket is (pl. a napokban a Weber interjú), így tudom: a te forrásaid GÁTLÁSTALANUL HAZUDNAK! =))
bencemacska
@Shikari: Mivel olyan jól ismered OV-t, légy szíves meséld el nekem mit jelent az a mondata, hogy ezután nem vezetni, hanem irányítani fogja a kormányát!

"Arra a kérdésre, hogy mit ért azon a kijelentésén, hogy most nem csak vezetni, hanem irányítani is szeretné a kormányt, elmondta, hogy korábban a kormány közvetlen működtetésétől bizonyos feladatok elvonták az erejét. Példaként a Bokros csomagot, a 2008-as válságot említette, amely után új alkotmányt kellett elfogadni, illetve a migrációs válságra utalt."
Ezt ne válaszold, mert ez ugyanolyan sületlenség, mint a kérdésem tárgyát képező mondata!
bencemacska
@Shikari: ma, 13:45
Igen, kérlek szépen!
bencemacska
@Clavigo: ma, 12:18
Tudod milyen borzasztó érzés az, amikor nem vagy képes valamit lenyelni, és nem köpheted ki, mert kultúrember vagy???
Én így vagyok a tejjel, mióta élek!
bencemacska
@Shikari: ma, 15:05
Meghátráltál?
Aki Á-t mond, mondjon B-t is! Különben hazugságban marad!
tudode
Ami az éles .. e s z é t .. illeti, van némi I-GAZSÁG, mégpedig az, hogy a SZÉKHÁZLOPÁS ÓTA rákoppintott, hogy ... l e g j o b b .. v é d e k e z é s .. a TÁMADÁS!
.
Az nem derült ki, hogy MILYEN MÓDON vonta be az MDF-et abba, hogy BÁNYÁT VEGYEN a papájának kiengesztélésűl, és az öregje ELFOGADTA ahelyett, hogy helyben hagyta "volna" őt, hasonlóan, amikor egy szál tulipánt lopott akkor, amikor PESTRŐL HAZAFELÉ ballagott!
.
"Hálából", hogy besegített neki a .. l o p á s b a, kinyírta az MDF-et is, hasonlóan a többi ellenzékéhez!
.
A volt fiatal demokraták NAGY BŰNT KÖVETTEK EL, amikor .. F o d o r .. G á b o r .. helyett, aki megmaradt eredeti elvénél. a .. l i b e r a l i z m u s n á l, ehelyett a szarkabőrbe bújt, se Istent, se embert nem ismerő áspiskígyó helyett.
.
Íme, miből lett a cserebogár annak tudatában, testközelből, és HÁNYAT FORDULT AZ ÓTA:
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.