Elég nagy felháborodást váltott ki a Parlament új üdvöskéje, Bősz Anett közel múltban indított mozgalma: a Magyar Liberális Párt képviselője úgy képzeli a nők jogainak védelmét, hogy megszüntetné Magyarországon az "anya" megszólítást. Szerinte helyette a gyermeknek is a keresztnevén kellene szólítania azt, aki életet adott számára. 

Forrás: promenad.hu
Feltöltő: Pegero
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Fontos téma, hogy jutott eszébe (egy ilyen hülyeség)?
Katalina62
Az ilyen elmebeteg nők, és ötletek járatják le, a nők jogaiért küzdő mozgalmakat!
Nessy
Nem minden "liberális" ostoba, ha annak tartják is némelyek!
Egyébként családon belül sok féle megszólítás létezik az anya és az apa helyett! Mint ahogy a gyermeknek is van beceneve, otthoni használatra.
Az egész ötlet úgy értelmetlen, ahogy van!
Katalina62
@Katalina62: ja, és a liberalizmusnak ehhez semmi köze! Sokkal inkább az ostobaságnak!
Katalina62
@Pegero: miért is lett Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere?!
dr. prédikátor
Te hülye picsa!!!Anyádat hogy szólítod??? Jóska? vagy Ödönke???
Nessy
@Pegero: Elnézést, de nem ezt írtam!!! Nem csak az "anya" megszóítás létezik! Szép magyar nyelvünk nagyon sok szót ismer az anya és apa szó helyett! Talán az egyik leggyakoribb az "anyu", "anyuci", "édesanyám" és lehetne folytatni a sort. Én erre gondoltam!
Amikor nagyon szépen mondtam, hogy anyucikám, édesanyám tudta, valamit akarok.
Mint ahogy a férjem évtizedeken keresztűl "életempárja" volt.
Én erre gondoltam! Édesanyám nem lévén semmilyen "...lis", ha elkezdtem volna a nevén szólítani, azt hiszem kaptam volna két nagy fülest! A gyermekemnek sem támadtak ilyen ostoba ötletei,
Elbeszéltünk egymás mellett!
Nessy
Az, hogy egy kis párt "Liberálisnak" nevezi magát, nem jelenti azt, hogy az is! Mit is jelent a FIDESZ? Fiatal Demokraták Szövetsége!
Na már most, se nem fiatalok, se nem demokraták ma már, marad a szövetség. Az viszont műkszik a haverokkal!
cs.n.
"A történetben kettő gyalázatos dolog is van. Egy, vannak ilyen alja szennygyárak, akik nettó hazugságokkal járatják le az ellenzéki politikusokat. Kettő, vannak olyan sültbarmok, akik mindent elhisznek gondolkodás nélkül és az agyuk használata helyett inkább minősíthetetlen hangnemben irkálnak levelet. Történet végtelenül egyszerű. Egy ócska szar álhírgyár megírta a tutit, hogy az MSZP-Párbeszéd képviselőnője, Bősz Anett betiltaná az anya szót. Mondjuk 80 iq hányados felett az embernek le kéne esnie, hogy ez egy baromság és inkább fel kellene háborodnia, hogy hogy lehet ilyen hazugságokat terjeszteni vagy egy jót röhögni, hogy milyen harmat gyenge próbálkozás. De vannak az Istennek barmai is. Akik a fejüket csak arra használják, hogy a sapka szépen álljon rajta, mert gondolkodásra nem futja."

hirhugo.hu/2018/05/08/az-ellenzeki-kepviselo-nyilvanossagra-hozta-azoknak-a-sultbarmoknak-a-leveleit-akik-a-rola-terjengo-alhirnek-felultek/
Katalina62
@cs.n.:Ha mindez igaz, akkor Bősz Anettet megilleti a bocsánatkérés tőlem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.