A Lázár Miniszterelnökségét megöröklő képviselő miniszteri meghallgatásán arról beszélt, még idén csinálnának egy budapesti stratégiát, az önkormányzatiságot pedig nem számolják fel. A jobbikosok Lázárt dicsérték.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Eriksson: 07:33, meg a bevezetett 40 új adónem.Nem akartuk fizetni a 300 Ft-os vizitdijat,éves szinten max 6000.-Ft-ot, orbánék 2010-ben azzal kezdték,hogy megemelték az egészségbiztositási járulékot 1%-al. Számold ki a minimálbérre.Sok-sok ilyen kis "apróság", aztán kiderül, hogy a magyar bérterhek ,és az adózott jövedelmek +terhekkel történő megterhelése magasan veri az európai mezőnyt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gauntlet
a börtönéveitek tartsanak duplán addig !
****jankók !
1magyar
Ha a népnek a jövedelme a következő 4 évben nem javul - bizony lesz.Mert a gazdagok gazdagodtak eddig, az ország azért állt stabilra mert a néptől vettek el sokat, azért mert a béke érdekében tűrtük és újraválasztottuk őket most már várjuk a kizsigerelés csökkentését.
Eriksson
@1magyar: A 27%-os ÁFÁ-n kívül hirtelen nem jut eszembe semmi kizsigerelés.
1magyar
@Eriksson: Minimál nyugdíj 28.500.- és ehhez kapcsolódik minden. Szerinted ennyiből mit lehet csinálni?
Amikor a havi 1-2-3 milliós állami fizetésekről hallunk a szar munkájukért - feláll az ember szőre.
Eriksson
@1magyar: Mondjuk az kap ennyit, aki soha egy kanyit se fizetett be a közösbe. Ahhoz képest még ez is sok.

A 28.500 FT egy alapösszeg, ehhez kapcsolódik mindenféle járadék, segély, meg ilyesmi kiszámítása. Hogy a megállapítandó állami apanázs ennek az összegnek a hányszorosa.
1magyar
@Eriksson: Rehabra 40 %, 30 eft, a megállapításnál pedig 3 évig szarakodtak, mert 50 %-ot azok kapnak akiknek levágják a lábait. 32 év munkaviszony.
kereső
@Eriksson: 07:47, csak azért, hogy tájékozódj-és ne beszélj fideszes hülyeségeket.Méghogy nem fizetett soha semmit a közösbe!
www.nyugdijguru.hu/nyugdij/magyar-nyugdijrendszer/az-oregsegi-nyugdijminimum-szerepe-az-ellatasokban
kereső
@Eriksson: 07:33, meg a bevezetett 40 új adónem.Nem akartuk fizetni a 300 Ft-os vizitdijat,éves szinten max 6000.-Ft-ot, orbánék 2010-ben azzal kezdték,hogy megemelték az egészségbiztositási járulékot 1%-al. Számold ki a minimálbérre.Sok-sok ilyen kis "apróság", aztán kiderül, hogy a magyar bérterhek ,és az adózott jövedelmek +terhekkel történő megterhelése magasan veri az európai mezőnyt.
1magyar
@kereső: A minimálbér nem adózott, az jó volt, de mindenkit minimálbérrel vettek fel és még örültünk, hogy volt munkahely.
Eriksson
@1magyar: Ez mindig is így volt, évezredek óta.
kereső
Még lemaradt: a vizit dijat akkor fizetted ,amikor orvoshoz mentél. A +1%-ot meg mindig levonják a béredből, ha mész orvoshoz, ha nem.A vizitdijas időszakban volt az egészségbiztositási kassza először!!! a rendszerváltás történetében szufficites( plusz egyenleges), azelőtt sem,és azóta sem.
Most meg már nincs is kassza!
Eriksson
@1magyar: Találkoztam olyan féllábú emberrel, aki két évenként járt felülvizsgálatra. Nem tudom mire számítottak az orvosszakértők, hogy kinő a lába?
Eriksson
@kereső: 07:53 Kell ám a kötözködés. Miért nem lehet valamihez normálisan hozzászólni, személyeskedés nélkül?
1magyar
@Eriksson: Ez a rokkantak abszolute megalázása. Hihetetlen, hogy ennyire hülyék, hogy az ilyen betegeket visszahívják, szívatják a nyugdíj eléréséig.
Aki ezt kitalálta remélem lerokkan még időben.
kereső
@Eriksson: nem személyeskedtem.Tisztán és izolda tényeket irtam a való világból, amivel némelyek hadilábon állnak. Ne mond,hogy Te is?
Eriksson
@kereső: 08:11 Van benne némi igazság, hogy jól járt az eü. ágazat. Lett mindjárt vizitdíj automata, minden ágy mellé értékmegörző kazetta, stb.
Egyébként annak idején a vizitdíjra szavaztam, mert úgy igazságos szerintem. Ha csak egy kicsit is hozzájárul az ember a saját érdekéhez, már nem számít ingyenpistának.
Eriksson
@1magyar: Ez pedig így volt. Sok ember valóban rájátszott a rokkantnyugdíjra, lefizetett orvosokat, meg bárkit akit kellet. Volt is ebből botrány többször is, és leginkább az olyanoktól vették vissza a járadékot, akiknek az ilyen lebukott orvosok adták a bizonyítványt. Pedig lehetett köztük olyan is is, akiknek valóban járt volna. Emlékszel biztos, tízezresével hívták vissza soron kívül a rokkantakat felülvizsgálatra
De egy féllábú embert miért kell szívatni?
1magyar
@Eriksson: Igen, csak a csalók miatt a valóban betegeket szívatják. Nagy büntetést kellett volna adni az ilyen esetekben. Fizessék meg az orvosokat rendesen, hogy ne szoruljanak rá a csalásra.
Tudom, van még úgy is harácsoló orvos, mindent nem lehet "letörvényezni".
papa.49
Vedd le a narancsos szemüveged fütyi oszt. mindjárt látsz egyet,mást, persze tudom kurvára nem érdekel a valóság benneteket, de ne feledd a KÖLTŐ szavait, megfordulhat a felállás, hamarább mint gondolnád !!!
Nessy
Ha vissza emlékezünk, a nyolcvanas évek elején sem gondolta senki a Szovjetunió felbomlását, és megtörtént!
Hellcat
@Eriksson: @1magyar: Én is ismerek ilyen embert, ugyan ezt kérdezte ő is...mit gondoltak, hogy kinőtt a lába? Vagy akinek elhunyt az édesapja és szoctámért áll sorba...ott is megkérdezte mikor elutasították, hogy szerintük feltámadt vagy mi?
kereső
@Eriksson: Nem érdemelsz tisztességes választ.Tiketbaszki!
Eriksson
@Hellcat: Erről van szó. Némely tisztviselő azt hiszi, hogy ő a mindenható és bármit megtehet.
colibri
Narancsködben semmi nem látszik a fidessen kívül. Gulyás Gergely az a fajta seggnyaló, aki soha nem gondolkozik, csak megy a vezérbirka után és még oldalra se néz, hátra meg pláne nem. De nem is tudna, mert a feje beleszorult gorbánba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.