A parlament agrárbizottsági meghallgatásán olyat mondott Nagy István, a mezőgazdasági tárca várományosa, hogy a fal adta a másikat. Az első néhány percben, ahogy az várható is volt, kicsit álmosan csordogált a meghallgatás, de aztán turbó fokozatba kapcsoltak az események, hiszen az index.hu tudósítása szerint valami egészen váratlannal, valamivel, ami még a kormánypárti tagokat is meglepte, állt elő a jelölt

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Kezdem elhinni, hogy csak az emberi ostobaság végtelen! Még a Világegyetemnek is van határa!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mackoka46
Na ez is bemutatkozott. Üljön le, elmeorvosi eset.
Cicamama55
@Commenter: Hungaricum ezek a megnyilvánulások! :((
Commenter
@Cicamama55: :D sajnos eléggé ciki is mind. Égünk, mint a rongy.
F_Viktor
@Nessy: Írod:
"Kezdem elhinni, hogy csak az emberi ostobaság végtelen!"

Nem tudom, orbán gyűjti maga köré az elmeroggyantakat, vagy ezeknek a seggnyalóknak kell kötelezően elhülyülniük a kinevezésük után.
cs.n.
Jól odabaszott a vendégmunkásoknak is. Mert ugye aszonta: "migráns vagy vendégmunkás". Szóval a vendégmunkásokat is utálni kell, akiket a munkaerőhiány miatt hoznak be a cégek. Mert fertőzőek. Meg hozzák befele a pestist. Mert ugye mindig hazaugranak szendvicsért a szomszéd országokba, nem azt eszik, ami itt van. És miután megvették, eldobják valami vaddisznólakta területen. Csakis így lehet. A Heves megye felé kerülő migráncsokról már volt szó fentebb, csak a vendégmunkás-részre reagáltam.
Commenter
@cs.n.: mindenkit és mindent utálni kell aki nem közülük való, azaz nem fideszes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.