Bizottsági meghallgatása helyett az utána rögtönzött sajtótájékoztatóján kapta a legizgalmasabb kérdéseket Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda miniszterjelöltje. A politikus gyakorlatilag kijelentette, egyáltalán nem tart attól, hogy az Európai Néppárt kizárná soraiból a Fideszt, az EPP-nek ugyanis nagy szüksége van a pártra és Orbán Viktorra. Feltehetően lesz nemzeti konzultáció az Orbán Viktor szívügyének számító demográfiai témában. Sajtókamara viszont nem lesz. Na jó, ha jön ilyen javaslat, megfontolja a kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
megint? konzultáció? megin?
az isten áldja meg a népet: minek szavaztak erre?
mi volt a program?
a teljesítmény?
mi?
CsipkeRózsa
"a Néppártnak nagyon kell a Fidesz" ,

a Fidesznek pedig nagyon kell a Néppárt.
tudode
Nem csak amiatt, amilyen KÁRT OKOZTAK nem csak az ... o r s z á g n a k, és a NÉPPÁRTNAK. az EU tiszteletreméltó tevékenységének "is" .. c s o d a .. lenne, ha ez a színét, elvét változtató galeri az EU bármely frakciójában helyet kapna a .. NÉPPÁRTBA VALÓ BELÉPÉSÉHEZ viszonyítva:
.
Nézzük csak:ez a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN SZEKTA a mai arculatával belefér-e
.
EP Néppárt programjába:
• Új munkahelyek teremtése. A reformok folytatása valamit további befektetések az oktatásba. Az élethosszig tartó tanulás és foglalkoztatás támogatása, annak érdekében, hogy mindenkinek egyforma lehetőségeket tudjunk teremteni.
• A protekcionizmust el kell kerülni. A fiskális és monetáris politikákat össze kell hangolni;
• Az átláthatóság és ellenőrzés növelése a pénzügyi piacokon;
• Európát vezetővé kell tenni a zöld technológiák használatában;
• Növelni a megújuló energiaforrások használatát, 2020-ra 20%-ra;
• Családbarát rugalmasságot kell nyújtani a dolgozó szülőknek. Jobb gyerekgondozást és lakhatóságot kell biztosítani családbarát fiskális politikák életbe léptetése révén, és ösztönözni kell a szülés utáni szabadságra való hajlandóságot;
• Európának meg kellene találni azt a stratégiát, mellyel új munkaerőt tud vonzani a világ többi részéről, hogy versenyképesebbé, dinamikusabbá válhasson, és nagyobb tudásbázissal rendelkezhessen.
.
Nevetséges az erőlködésük, hiszen fő feladatuk lenne LEGALÁBB néppárti frakciótagként, ha tisztességesek lennének, LEGALÁBB A NÉPPÁRT programját, követni, ahelyett, hogy EURÓPA BACILUSA rókázna abból a tányérba, amelyből TÖRVÉNYESÍTETTEN GAZDAGODIK az Orbán-klán, és kisebb mértékben a Lőrinc-félék:
.
www.direkt36.hu/category/az-orban-csalad-uzletei/
.
Van még .. l ó v é .. a büdzsénkben, v külpiacról koldulunk, v mi van?
.

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.