Az Emmi élére jelölt orvosprofesszor visszafogott arcát mutatta a bizottsági meghallgatáson, de néhány fontos problémára nem adott megoldást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
700milliárdos beruházás Budapesten, az eü.ben.
Vidékre is látni kellene, nem csak a megyeközpontokig. Vannak ott kisvárosi kórhazak is, ahova be sem mernek feküdni az emberek.
F_Viktor
@Zeta: 2010 óta éppen harmadszor lengetik be ezt a pesti giga fejlesztést, legutóbb valami szuper kórházról beszéltek, de csak ígérgetés maradt, mert a lopott pénzt nem fizeti vissza a fityesz-maffia.
csipetke
Túl késő...Ha valamelyest gatyába is rázzák a dolgokat,akkora bérfejlesztést nem tudnak végrehajtani,hogy az orvosok- ápolók visszaszállingózzanak.Előbb kellett volna észbekapnia orbánnak.Most a patikusokra akarják passzolni a receptfelírást,a vényomás,-és vércukormérést,stb.Ehhez tanfolyamot kell végezniük,ráadásul a mi kis városi patikánkban szinte mindig áll a sor,ha a patikusok még ezzel is le lesznek terhelve,ők is el fognak szállingózni onnan.Miután magánkézben van az összes patika,ehhez még plusz embert kéne,hogy foglalkoztassanak?Fura dolgokat találnak ki nem átgondoltan..
papa.49
Nem lesz ebből se SEMMI, csak pont annyi amit a csutigeci kétéves haknizása közben megígért a kb. 2500 milliárdnyi ígéretből semmi nem valósult meg !!!
Ez volt a ,,tűzoltás,, még jó hogy kinyomtatott Tízparancsolatot nem osztogattak !!!
Rockxy
Semmit nem érnek a milliárdok, ha nincs egészségtudatos társadalom.
Mi a túróért kell luxuskórházban céték és emerik között meghalni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.