A tárca több mint kétezer dolgozója átlagosan kétmilliós pluszt kapott. A 24.hu közérdekű adatigénylésére válaszul árulta el az Emmi, hogy összesen 4,268 milliárd forint bónuszt kaptak a tárca dolgozói az uniós támogatások lehívásának felgyorsításáért. A Balog Zoltán vezette minisztérium a lehívásban dolgozó munkatársakat komoly bónusszal, száz százalékos teljesítés után pedig két évnyi munkabérnek megfelelő jutalommal motiválta.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A lekörözött

Nekem már megint más tűnt fel

A derék 444.hu számol be a 24.hu cikkéről „24.hu: Balog miniszter több mint 4 milliárdot osztott ki bónuszként az Emmiben” címmel.
Nos ebben is vannak bőven érdekességek,m de a cikk maga ezt is veri. Azt írja:
„A 24.hu szerint
tavaly június 30-ig 1 588 059 040 forint céljuttatást fizettek ki 2126 munkatársnak,
az év végéig pedig még 2 680 412 320 forintot utaltak összesen 2068 dolgozónak.
A lap megjegyzi: Balog Zoltánék lekörözték a Lázár János vezette Miniszterelnökséget, ahol csak 642 dolgozót jutalmaztak, összesen 1,3 milliárd értékben. ”
Nos a dolog – mármint a lekörözéssel – úgy áll, hogy A Balog-ék átlag 2 millió 7 és fél ezer froncsit kaptak, addig a Lázáréknál ez két millió 25 ezerre jön ki! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.