Semmilyen nyomásgyakorlás nem fog eltéríteni minket attól, hogy a magyar emberek akaratát érvényesítsük – mondta Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

Brüsszelben továbbra is erőltetik a Magyarországot elítélő "Soros-jelentést", újabb és újabb "hazugságokat terjesztenek rólunk", rá akarják kényszeríteni a kormányt, hogy ellenállás nélkül fogadja el a tömeges migrációt

- közölte.

Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány ellen fog állni ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi az országot.

Hidvéghi Balázs jelezte:

a Magyarországról szóló, Judith Sargentini holland liberális-zöldpárti képviselő által bemutatott jelentéshez keddig lehet módosító javaslatot beadni, Soros György brüsszeli szövetségesei módosító indítványaikban pedig további durva hazugságokkal támadják Magyarországot, és szankciókra tesznek javaslatot.

A magyar választók akaratával szembemenve azt akarják elérni, hogy bevándorlóországgá tegyék Magyarországot – fogalmazott a kommunikációs igazgató.

Gyorsított ütemben akarják elfogadtatni a brüsszeli migrációs politikát és a kötelező kvótát – folytatta –, még a 2019-es európai parlamenti (EP) választás előtt, idén nyáron elfogadtatnák ezt a tervet és elkezdenék a migránsok szétosztását Európában.

Ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek az eszköze a most készülő "Soros-jelentés" is, amelyről a jövő hónapban szavazhat az EP LIBE-bizottsága, ősszel pedig az Európai Parlament plenáris ülése

- fejtette ki Hidvéghi Balázs.

Kiemelte ugyanakkor:

a magyar emberek világosan kifejezték a parlamenti választáson, hogy nem akarnak bevándorlóországban élni, azt várják el a magyar kormánytól, védje meg az országot, és "mi erre készülünk, ezt fogjuk tenni".

A kommunikációs igazgató kérdésre azt is mondta, hogy a bevándorlás ellen tervezett alkotmánymódosítás és a "Stop Soros" törvénycsomag a védekezést szolgálja, és nemzetbiztonsági érdekekből van rájuk szükség.

A Soros-alapítvány budapesti irodájának költözéséről szintén kérdésre úgy fogalmazott:

"az alapítvány menekül az átláthatóság elől", nem akarja, hogy a magyarok értesüljenek róla, milyen pénzek érkeznek hozzá. De szerinte ez csak egy "látszatkivonulás", a működésük ezzel nem szűnik meg, a bevándorlás érdekében Magyarországon kifejtett nyomásgyakorlásuk tovább fog folytatódni.

Egy másik felvetésre a fideszes politikus arról is beszélt, hogy a jövő évi EP-választás lesz az első olyan alkalom, amikor az európai emberek véleményt mondhatnak a bevándorlás kérdéséről.

Az első negyedéves GDP-növekedésre Hidvéghi Balázs úgy reagált: rendkívül jó hír, a magyar gazdaság teljesítménye minden előzetes várakozást felülmúlóan pozitív, ez visszaigazolja a Fidesz-kormány gazdaságpolitikáját. A magyar az EU-ban az egyik legdinamikusabban növekvő gazdaság – tette hozzá.

Forrás: MTI

Címlapi kép: Fidesz/YouTube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egyvandor
Igen Gorbán sz***s gatyájának a védelmét. Melyik hitvány gazember érezné magát biztosan a bitorolt pozíciójában. A suttyók a tekintélyuralmi rendszerekben keresik a biztonságukat.
tudode
Ezek a szócsövek vajon.. t u d a t á b a n .. vannak azzal, hogy MILYEN ÓCSKA JÁTSZTMÁBAN vesznek részt!
.
A világháló mesél ennek a POLITIKAI KALANDORNAK az életútjáról, hogy KINEK IS KÖSZÖNHETNÉ, ha lett volna gyermekszobája azt, hogy SZÉLHÁMOSKODHAT még ezzel a 87 éves, tiszteletreméltó magyarral, akinek a LÁBA NYOMÁT KELLENE csókolgatnia, mert kimosta őt abból, ahonnan ELINDÚLT!
.
Lássuk csak:
.
------- Ezzel a levéllel kért pénzt Orbán Viktor Soros Györgytől
24.hu/belfold/2018/03/31/orban-viktor-levele-soros-gyorgyhoz-osztondij/
.
www.scribd.com/document/375163941/La-note-envoyee-par-Viktor-Orban-a-la-fondation-George-Soros#from_embed
.
Az angolul tudók... e l ő n y b e n!
.
Tehát azok a szervezetek, amelyeket .. Ü L D Ö Z, nem személy szerint ÉLVEZIK SOROS GYÖRGY jóindulatát, "csak" az aki már úgy elszemtelenkedett, hogy KÖZJOGILAG annyit ér, mint egy csatornában csúszkáló mászkáló CSATORNALAKÓ, de semmiféle hívószóra nem ki a F É N Y R E !

.
Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/7aa359360246f097740ab429dd650629a863a5195bfae38a035f331c382e57ba.png?w=600&h=281
youtu.be/7mLtNI13J5U
Azt hiszem, ha valaminek feltételek nélkül lehet örülni, az minden egyes olyan alkalom, amikor a Fidesz tájékoztatja a választópolgárokat. Arra már annyi közpénzmilliárd elment, hogy abból például évtizedekig naponta többször is jóllakhattak volna azok a gyerekek, akik pillanatnyilag azért nem táplálkoznak, mert nem éhesek.
Kornai János: Ezt az autokrata kormányt nem lehet békésen leváltani.
Zeta
@Sziszifusz: akik azzal fejezik ki véleményüket, ha tebetik elhagyják az országot.min.650000 aktív dolgozó!
nevemnick
,,Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy a kormány ellen fog állni ennek a nyomásgyakorlási kísérletnek is, és minden körülmények között megvédi az országot."

Ekkora barmokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.