A közép- és kelet-európai gazdasági növekedés lassult az első negyedévben, mivel a növekvő bérek által támasztott fogyasztási kiadások nem tudták ellensúlyozni a gyengébb ipari termelést. Magyarországon a munkaerőhiány keresztülhúzhatja a kormány számításait és lassulhat a növekedés. Már fiskális mozgástér sincs.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
És jött a gazdasági összeomlás 2010-ben és 2014-ben is és persze most is jön. És ha jön is, azok orrát akik örülnének neki, de belenyomnám egy rakás xarba.
Peller Anikó
@simmering73: sajnos ez egy rettenetes tévedés, a gané nem döglik éhen.

Talán inkább mi.
36
@simmering73: Miért nem Macron arcát tetted oda, Merkel helyett. Állítólag, most ő a boss az ejuban. Annyi teje, neki is lenne mint Merkelnek.:)
Desischado
@36:

Bocsi, téves lájk. Én nem akarok összeomlást, mert mi járnánk rosszul. Amiért mégis örülnék azaz, hogy orbánéknak végre a fejére ömlene az összes fekália, amire ezerszeresen rászolgáltak már.
lampa laz
Minden csoda 3 napig tart, nekik ennyi idő is elég volt, h összepakolják a lopott holmit...
Commenter
@simmering73:csak omolna már igaz ez nem akármilyen összeomlás lesz hanem=az államcsőddel... :(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.