Sajnálatos, hogy egy olyan civil szervezet, mint a Nyílt Társadalom Alapítványok nemzetközi irodája, bezárja kapuit egy európai uniós tagországban – jelentette ki Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke Twitter-üzenetében kedden – hívja fel a figyelmet a 24.hu. Timmermans szerint szenved a demokrácia ott, ahol egy olyan civil társadalmi szervezet, amely dinamikus és toleráns demokráciák …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Szenved? Már rég ki is szenvedett, jó reggelt kívánok Mr. Timmermans!
lópicigáspár
@Commenter: Sajnos igen! Régen döglött, egészen pontosan az alkotmány eltörlése óta!
tudode
Ennél .. s ú l y o s a b b.. a helyzet, mivel olyan MAGÁNHATALOM vette be az ország .. szinte minden részét, amely KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN rötyipapírral a zsebében az állampolgároktól KIVÁGTA az ország .. p ö c e g ö d r é b e .. azokat a jogokat is, amelyeket elődeink .. v é r á l d o z a t .. árán szerzett meg!!!
.
Amelyről a .. v i l á g h á l ó .. tanúsága szerint, ha a Google-ba beír
.
-----ALAPTÖRVÉNY KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN
Nagyjából 9 480 találat (0,40 másodperc)
.
www.google.hu/search?q=K%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen+az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny&oq=K%C3%B6zj&aqs=chrome.0.69i59j0j69i60j69i57j69i59j0.3607j1j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Amelynek "eredményeképpen" lassan 1 millióan másutt keresik a boldogulásukat, a laikusan .. m a r a d ó k ...legalább fele a világháborű utáni élethelyzetben tengeti az életét, kiszolgáltatva ennek MAGÁNHATALOMNAK .. f é l e l e m k e l t é s s e l, nyomorbadöntéssel, aki NEM FIDESZES mentalitású!
.
A Rákosi rendszer ehhez a hol POLGÁRI, hol LIBERÁLIS, hol a XXI. században már röhejes KERESZTÉNYNEK csúfolt demokráciában azzal NYUGTATJA MAGÁT az idősebbje, hogy legalább még nem lőnek, és megvédi ez a galeri a MIGRÁNCSOKTÓL!
.
H I D E G H Á B O R Ú az, ami van! De meddig viseli el a laikus állampolgár ezt a gúzsbakötést!
.
Pedig ápolatlanúl még az volt a duma, hogy u.a. hús, vér emberek ők, mint a zöldségesnél vásárolók:
.
www.youtube.com/watch?v=a2cdczFqJ_8&t=227s
.
Mivé lett ez a fehérgalléros POLITIKAI SZÉLHÁMOS?.
Rockxy
Demokrácia, ami sosem volt még a Földön?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.