Elkaptuk egy videóinterjúra Szijjártó Péter külügyminisztert azután, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok bejelentette: nemzetközi irodája székhelyét Budapestről Berlinbe teszi át. A miniszter felmondta a kormányzati propaganda ismert szólamait, és nem tűnt olyannak, mint aki sajnálja, hogy Soros György alapítványa távozásra kényszerült.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Ártó péternél baj van!
Elfelejti ki üldöz kit!
Nem is tudom ki akarja bezáratni?
Zeta
Ártó péternél baj van!
Elfelejti ki üldöz kit!
Nem is tudom ki akarja bezáratni?
nevemnick
Én tudom petya, hogy mit terveznek: két kiló 200-as szöget vernek fel alulról a bársonyfotelod ülőrészébe, hogy ott ficeregj b+.
kisrigó
Ez aztán a cinizmus! Kinek hiányzik az a vegzálás, amit velük csináltatok? Úgy, hogy helyettetek segítettek a rászorulókon, illetve szervezték a jószolgálatukat. Persze, amikor a mostani elvtársaidat támogatták, az rendben volt, Most ez a köszönet érte. Bizonyára párhuzamot látnak az akkori "célok" és a mostani helyzet között! Magyarul: már tőlük is féltek! Amúgy jó lesz vigyáznod, hogy nehogy ellopják a serkenő, zsenge hajadat ! ( Azt hallottam, hogy erre készülnek! Biza!)
RonaGyuri
elképesztően buta rühes paraszt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.