Az elmúlt hetekben egy új magyar letelepedési programot kezdett reklámozni Kínában egy olyan cég, amelynek tulajdonosa részt vett a sok kritikát kapó letelepedésikötvény-programban is – derítette ki a Direkt36.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Féligazságok

A 444.hu számol be az újabb letelepedési akció legújabb fejleményeiről

A héten került a lapokba a hír, hogy „Az elmúlt hetekben egy új magyar letelepedési programot kezdett reklámozni Kínában egy olyan cég, amelynek tulajdonosa részt vett a sok kritikát kapó letelepedésikötvény-programban is ”.
A dolgot ártunk és qurmányunk illetékesei tagadják sőt „A Kormányzati Tájékoztatási Hivatal kemény hangú közleményt adott ki a programról szóló cikk megjelenése után”.
A közlemény rögzíti, hogy „program egyszerűen hazugság”!
Nos, hogy ezzel a mostanival mi a helyzet azt nem tudom, de az előző – bár kétség kívül volt benne hazugság is bőben – sokkal inkább gátlástalan (nem csak lenyúltak egy csomó pénzt, de tetemes további kárt is okoztak) lenyúlás volt Toncsi & co. részéről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.