A miniszterjelölt szerint a rendszer tehet arról, hogy a kkv-k helyett inkább nagyvállalkozók fölözik le az uniós támogatások nagyobbik felét, és további Brüsszelt bíráló kampányokat ígért. Az EU sírásóinak nevezte a Sargentini-jelentés készítőit a Miniszterelnökség vezetésére készülő Gulyás Gergely. A politikust az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságában kérdezték az Európai Parlamentben készülő, a jogállamiság magyarországi helyzetével vonatkozó jelentésről, amelynek első, április közepén ismertetett verziója súlyos problémákról írt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Képzeld Wazze ha nem szeretnék annyira az EU-t. A helyi "értelmiség kedvéért" ém a Magyar Hírlapot olvastam el a témában:
A sírásók

Meghallgatták „A Miniszterelnökség élére jelölt politikust, Gulyás Gergelyt erről kedden az Országgyűlés európai ügyek bizottságában”

Ahogy arról a derék Magyar Hírlap büszkén beszámolt a derék potentát ismételten okadatolta a nála jól megfigyelhető retardáció gyorsulását A teljesség igénye nélkül:
„Judith Sargentini zöldpárti uniós képviselőt és a hozzá hasonló politikusokat az európai közösség sírásóinak tartja”,
„a nemzeti érdekkel azonosnak tekinti az ország európai uniós tagságát, ez azonban megengedi az éles kritikát a közösség intézményrendszerével, működésével vagy válságkezelésével kapcsolatban”,
„a közösség intézményeinek el kellene dönteniük, hogy értéknek tekintik-e az uniós jogkövetést”,
„Az Európai Parlament ilyen szempontból is a deviancia megjelenítője”,
etc.
Nekem külön tetszik abbéli vélekedése, hogy „uniós intézmények nem tartják tiszteletben azt, ha egy ország korrekt tárgyalások után lezár egy kötelezettségszegési eljárást”! =))
Nessy
Olvasva ezeket a "meghallgatásnak" becézett panelszövegeket, az az érzésem hogy ezeket a hölgyeket és urakat, még segédmunkásnak sem venné fel egy komolyabb cég! Az tény, hogy politikai tisztánlátásukat még véletlenűl sem homályosítsa el az értelem szikrája. Viszont Orbánt idézni és a talpát nyalni remekűl tudják!
Nessy
Kiegészítés. Abban mindannyian egyet értenek, hogy minél több pénzt követelni az Uniótól, és kikérni maguknak, hogy számon kérjék a kötelezettségeiket! A híveket meg szédíteni a nép - nemzethy - keresztény szöveggel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.