Az Útinform jelentése szerint az M5-ös autópályán két kamion ütközött egymással Kecskemét után, de több más helyen is balesetek, vagy munkálatok lassítják a forgalmat.

Az Útinform szerda reggel 8:43-as jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Két kamion karambolozott az M5-ös autópályán, Röszke felé, Kecskemét után, a 93-as km-nél. A sérült járművek a belső és a leálló sávot foglalják el. A külső sávon, lépésben haladnak a járművek.

Útinform: két kamion ütközött az M5-ös autópályán Kecskemét körzetében

Fotó: police.hu

- Az M1-es autópályán Budapest felé, Bicske térségében a 41-es km-nél, illetve a herceghalmi csomópont előtt, a 31-es km-nél is útépítők dolgoznak a külső sávon. Mindkét munkaterületnél lelassul haladás, 15-20 perces menetidő növekedéssel számoljanak a főváros fele tartók!

- Az M2-es autóúton a főváros felé az erős forgalom és a szélesítése miatt kiépített terelések miatt lassabb haladásra készüljenek!

- Az 1-es főúton, Tatabánya belterületén a Szabadság térnél két teherautó ütközött össze. A 49-es km-nél félpályán haladnak a járművek.

- A 2-es főúton, a tolmácsi bekötőt út közelében két személygépjármű ütközött össze az 53-es km-nél. Egy sávon váltakozva halad a forgalom.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.