Az Európai Unió egysége és jövője szempontjából sorsdöntő kérdés, hogy a következő években a nyugat-európai választópolgárok demokratikus keretek között el tudják-e utasítani az identitásnélküliség politikáját – hangoztatta az Országgyűlés elnöke egy szerdai budapesti nemzetközi konferencián.

Kövér László rámutatott, a biztonságos demokrácia megőrzésének kérdésére a nyugat-európai és a kelet-közép-európai politikai elitek között eltérő válaszok körvonalazódnak. Abban egyetértenek, hogy jogállamra és jólétre van szükség, de abban már nem, hogy ezeken túl szükség van-e az önazonosságtudat legszilárdabb alapelemeire, így például a nemi, a családi, a vallási és a nemzeti identitásra

- tette hozzá.

A politikus szerint ma ez a legmélyebb törésvonal és a legfontosabb politikai különbözőség az Európai Unióban.

Az Országgyűlés elnöke hangsúlyozta, hogy a visegrádi négyek és a Három tenger kezdeményezés országainak együttműködésében erős összekötő kapocs "a természetes emberi azonosságtudat megőrzése iránti alapvető társadalmi igény".

Forrás: MTI

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Elsősorban .. t i s z t á z n i .. kellene azoknak a FIDESZESEKNEK, akik mióta a litye POLITIKAI MŰVÉSZETÜKKEL belerókáztak a rendszerváltásba, hol tartanak, mi az identitásuk akkor, amikor mindennek MINŐSÍTHETŐEK a Fidesz alapítók egy kézen megszámolható HATALOM, ÉS PÉNZÉHES nyomoroncai, de .. P É L D A K É P N E K .. rosszul járna, az aki követi őket a se Istent, se embert NEM ISMERŐ gátlástalanságukban!
.
Úgy csaponganak a GATYAVÁLTÁS sűrűséggel váltakozó elveikkel, hogy ember legyen a talpán, hogy ÉPPEN MIT KOTYVASZTANAK A BOSZORKÁNYKONYHÁJUKBAN, ma már közjogilag érvénytelenül!
..
Kövér et. melyik az I-GAZI arca?
.
Ez?
.
www.youtube.com/watch?v=crRGp7aL3Ow
.
Vagy ez?
.
www.youtube.com/watch?v=UCyPSjfKkxI&t=41s
.
Vagy a BAKAFÁNI .. h á z m e s t e r é???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.