Februárban már „bűncselekmény hiányában” lezárták a nyomozást a szabolcsi polgármester ellen, aki egyik alkalmazottja szerint szexuálisan zaklatta őt. Most szeméremsértés és testi sértés vádjával folytatják mégis a nyomozást.

Szeméremsértés és könnyű testi sértés miatt újraindították a nyomozást egy szabolcsi polgármester ellen, akit a saját hivatalában dolgozó anyakönyvvezető jelentett fel

- írta meg a Blikk.

A lap szerint

Németh-Kiss Pálma októberben tett feljelentést a főnöke ellen, miszerint a férfi, amikor egyedül maradtak az irodában, fogdosta és simogatta őt.

A nő megpróbált ellenállni, közben megsérült a karja, erről látlelet is készült. Többen is tanúskodtak mellette a hivatalból, a rendőrség bűncselekmény hiányában idén februárban mégis lezárta a nyomozást. Az asszony védője panaszt tett ez ellen, aminek a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség helyt is adott, és elrendelték a nyomozás folytatását.

Az ügyészségi iratból egyértelmű, hogy a polgármestert gyanúsítottként kell kihallgatni szeméremsértés és könnyű testi sértés miatt.

A nyomozó hatósággal szemben elfogultsági panaszt tettünk, aminek szintén helyt adtak

– mondta el a Blikknek dr. Helmeczy László, a nő ügyvédje.

A lapnak az asszony arról mesélt:

Pokoli az életem, amióta kipattant ez a dolog. A nagylányom elveszítette az óvodai állását, és engem is csak azért nem rúgtak ki, mert észnél vagyok, és kikerülöm az aknákat.

Forrás: Blikk

Fotó: Pixabay cco

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.