Elnöki programja kész, de még nem döntötte el, elindul-e most is. Kunhalmi Ágnest ugyanakkor nem tudja támogatni, azt sem tudja, milyen diplomája van.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Én is...meg a többi pártot is...egyik sem azért politizál, hogy kis hazaánk előrébb kerüljön.
Sámannus
Öregem te csak a vizeléssel vagy elfoglalva, régi kimustrált a szerszámod ecsém, azért ilyen setét az agyad. Nincs fingod sem mit tegyél az országért, és meg sem erőlteted magadat.
Mongyá inkább le magadtól, nem kell szarakodnod csak magaddal.
Eriksson
Szanyi elvti ne a meglévőt kritizálja, a kritizálók vannak elegen. Alakítson egy önálló pártot Szanyi- művek néven, ahol csak olyan szupermenek nyerhetnek felvételt, akik megugorják az ő teljesíthetetlen elvárásait. Csak azt nem tudom, hogy mi lehetne a mérce? Saját maga?
wagabund
..."Szanyi Tibor felszámolná az MSZP-t"...

szanyi kivel is egyezett meg, hogy őt is exportálják a qurvajól fizető brüsszelbe.? most meg oda szarik, ahol enni kapott?

esetleg szanyit felszámolni? aztán mehet amerre lát..
Eriksson
Olvasom Szanyi legújabb ötletét, "Az EP-képviselő a párt nevét is megváltoztatná, szerinte a „Szocialisták” név jó lenne."
Szerintem jó lenne az NSzP, Nemzeti Szocialista Párt név is. Hátha akkor sikeresebbek lennének. :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.