Ezúttal nem egy Tiborcz István által felvásárolt kempingben, hanem a Zalaegerszeg felé tartó R76-os gyorsforgalmi út miatt ritkítják meg a növényeket.

(Forrás: hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Csak annyit kérek, tőled, ha érted, hogy ne vágj ki minden fát,
legalább néha néha lazíts egy fél órát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Csak annyit kérek, tőled, ha érted, hogy ne vágj ki minden fát,
legalább néha néha lazíts egy fél órát!
CsipkeRózsa
@Shikari: Az, hogy sokan jobban szeretik a fákat, mint a betont, csak annyit jelent, hogy a természetet védik. Nem jelenti azt, hogy magyarellenesek. Szerinted aki nem magyarellenes, azzal bizonyítja, hogy kivágja a fákat?
Shikari
@CsipkeRózsa: Hol van az EU-ban még egy ország, ahol a favágást olyan fétisként kezelnék, mint Magyarországon? Ez ellenünk támadás burkoltan!
CsipkeRózsa
@Shikari: Kiket értesz azon, hogy "ellenünk támadás.."

Emlékezz vissza, évekkel ezelőtt minden fa kivágásához engedélyt kellett kérni, különben mindenkit büntettek bizonyos összegekre. Az engedélyeket a köztulajdonban levő fák esetében is meg kellett igényelni.
Az elmúlt évek cikkein elgondolkozva, Budapest már igazán fa-fosztásra került. A Liget, a Kossuth tér, minden nagyobb zöld-területen, amit felforgattak, sok fát vágtak ki. És nem csak Budapestről beszélhetünk.
Shikari
@CsipkeRózsa: A fát annak függvényében lehet kivágni, hogy hol van és milyen szabályozás vonatkozik rá. Aki erre engedélyt kap, az foghatja a láncfűrészt. Itt az a baj, hogy akinek erre engedélye van, azt is zaklatják a zöldek.
Tudomásul kéne venni, hogy az engedéllyel kivágott fákat nem kell védeni, mert okkal vágják ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok