Ezúttal nem egy Tiborcz István által felvásárolt kempingben, hanem a Zalaegerszeg felé tartó R76-os gyorsforgalmi út miatt ritkítják meg a növényeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Csak annyit kérek, tőled, ha érted, hogy ne vágj ki minden fát,
legalább néha néha lazíts egy fél órát!
advocat
Ja! Mert ez a nyomorult, saját lábán is álló Tiborcz felvásárolta? Ki ez az ember? Mit képzel ez magáról? És ha netán egyszer bukik a főnök? Mi lesz vele? Már így is elég sokan utálják, hogy finom legyek. A magatartása miatt is. Hiába van pénze, akkor is csak egy senki!
CsipkeRózsa
Időnként bizonyítaniuk kell, hogy ez egy favágó kormány.
Macskaszem
Csak annyit kérek, tőled, ha érted, hogy ne vágj ki minden fát,
legalább néha néha lazíts egy fél órát!
CsipkeRózsa
@Shikari: Az, hogy sokan jobban szeretik a fákat, mint a betont, csak annyit jelent, hogy a természetet védik. Nem jelenti azt, hogy magyarellenesek. Szerinted aki nem magyarellenes, azzal bizonyítja, hogy kivágja a fákat?
CsipkeRózsa
@Shikari: Kiket értesz azon, hogy "ellenünk támadás.."

Emlékezz vissza, évekkel ezelőtt minden fa kivágásához engedélyt kellett kérni, különben mindenkit büntettek bizonyos összegekre. Az engedélyeket a köztulajdonban levő fák esetében is meg kellett igényelni.
Az elmúlt évek cikkein elgondolkozva, Budapest már igazán fa-fosztásra került. A Liget, a Kossuth tér, minden nagyobb zöld-területen, amit felforgattak, sok fát vágtak ki. És nem csak Budapestről beszélhetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.