A pedagógusszakszervezet szerint arcpirító, az egészségügyi érdekképviselet szerint igazságtalan, hogy a tárcánál, amelyhez a két terület tartozik, több mint 4 milliárd forintot osztottak szét az uniós támogatások sikeres lehívásáért.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Szepen beerik az osszes orban igeret, mert a magyar meg mindig nem latja be a mobndas igazat:

"orban sose vo't olyan szegeny, hogy igerni ne tudott vo'na "

Na, futyiszre szavazok, okos tanarok, megerte kussolni?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@karma1: A tanárokat megvette aprópénzért orbán, igazad van, nem kellene "kibukniuk".
Amikor az ország mellettük állt, akkor behódoltak a főgecinek.
karma1
@F_Viktor: Nem volt eleg az nekik, hogy 2015-ben 3 honapig egyetlen buznyak fizetest sem kaptak, es akkor is csak azert vadultak be, mert jott a karacsony, es nem tudtak bevasarolni az unnepekre? Szerintem ha ez februartol kovetkezett volna be, akkor fel evig is dolgoztak volna ingyen az allamnak, annyira kussoltak. Pedig tudniuk kellett volna, mint vezeto ertelmisegi retegnek, hogy ok ETTOL a kormanytol kozalkalmazottkent kapjak a fizetesuket, es allatira nem mindegy, hogy hogyan es mennyit?
Ha a legokosabb reteg , akiknek peldat kellene mutatnia a kevesbbe muvelt polgaroknak igy meghunyaszkodik, akkor mit varjanak az egyszeru, sokszor irastudatlan emberektol?
F_Viktor
@karma1: Nem tudom tisztelni a tanárokat...
Nagy nehezen elsétáltak a Kossuth térre, de előtte hangoztatták, hogy nem politikai tüntetés részükről, ellenzékből nem kérnek.
Ahogy írtad, mikor nagy nehezen megkapták jussukat aprópénzben, akkor teljesítették amit megkövetelt tőlük a rezsim. Futószalagon gyártják a hülye gyerekeket...
Tisztelet a kivételnek, de ők már elmentek biztosítási ügynöknek, vagy emigráltak orbanisztánból.
karma1
@F_Viktor: En csak azoknak adom meg a tiszteletet, akik ezen az oldalon neha beirnak. Nem sokan vannak, tehat a tobbinek igy is megfelel a rezsim.
Egyebkent pedig valoban Veled ertek egyet: azok az emberek, akik a kepzettseguknel sokkal tobbre vannak determibnalva, es megis szo nelkul elturik, amit rajuk mer az orszagvezetes, es meg a sajat szakszervezetuk altal is hagyjak magukat leallitani - azok valoban nem sok tiszteletet, megertest erdemelnek, - inkabb megvetest. Mondom, tisztelet a ritka hollo kivetelnek...
F_Viktor
@karma1: Azzal egészítenélek ki, hogy közben egy ország állt (volna) melléjük.
karma1
@F_Viktor: Igen, hiszen az atlagpolgarok pontosan toluk, az ertelmisegtol vartak volna egy markans vezeto megjeleneset, es e'lre allasat...
Ebbe meg akkor Sandor Maria is ott volt, mint aki mozgositani tudta volna az egeszsegugyeseket - de a tortenelmi pillanat elmult, a tanarakat a sajat szakszervezet(ei)uk fogta vissza, es gyorsan meg alakitottak is egy "demokratikus" pedagogusszervezetet (??? mar akkor sem ertettem, miert, ? Hat a meglevo tan nacionalista vagy kereszteny volt? Neofasiszta vagy okonzervativ?)
Hat akkor most kuss, es hajtsak vegre a kormany osszes elmebeteg agymeneset...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.