A G7 gazdasági portálon megjelent az elmúlt hetek legfontosabb cikke. Komoly összegben mernék fogadni, hogy sem a kormánypárti, sem az ellenzéki média nem fog ráugrani erre az írásra. Előbbi azért, mert tűpontos cáfolata a "magyar gazdasági csodának", utóbbiban pedig nem veheti el a helyet az olyan megkerülhetetlen sorskérdésekről, mint, hogy hisz-e az Ősrobbanásban az új emberminiszter, vagy, hogy mennyire ciki a "cirkuszi bűvész" kulturális államtitkár. Pedig lenne azért ezeknél pár fontosabb kérdés is. Például az, hogyan kövezik ki számunkra évtizedekre előre a szegénység és kiszolgáltatottság útját.  Orbán Viktor tegnap miniszterelnöki székfoglaló beszédében csak örökkévalóságig és még egy napig tartó Fidesz-kormányzást vizionált, de azt is megígérte, hogy 2030-ra Európa öt legélhetőbb országa közé fogunk tartozni. Holott valójában kitartó és makacs munkával pontosan ennek az ellenkezőjét építik. Hogy pontosan hogyan, arról igen éles képes ad a Corvinus Egyetem hallgatóinak...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: emerencia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
A születéskor várható egészséges évek száma Magyarországon a legalacsonyabb régióban. Érdemes megnézni az ezt mutató ábrát. A többi is érdekes. Gratulálok a Corvinus egyetem diákjainak, hogy bátran közzétették vizsgálatuk ijesztő eredményeit.
Nessy
@emerencia: Viszont ez csak "részlet kérdés" pártunk és kormányunk szemében!
Az ő credojuk: Amit ma ellophatsz, ne halaszd holnapra!
Azért Európa számára ijesztő jövőkép, ha Magyarország akar az 5. legélhetőbb ország lenni!
Az tény, hogy a termelékenységi mutatóink soha nem voltak kiemelkedőek, de ez csak romlott.
Nem ostoba Orbán! Annyit ő is tud, hogy az országot jelenleg a multik és az uniós pénzek tartják életbe,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.