Iszonyatos a hiány a kétkezi munkaerőből. Pedig rengeteg a közmunkás és az inaktív. 2018. 05. 17. 06:29 Az utóbbi időben több cég is elvitte egyes termelési egységeit Magyarországról, emellett már a tervezett bővítések egy része is elmaradt a munkaerőhiány miatt – írja csütörtöki számában a Magyar Idők. A cikk szerint elsősorban az alacsony hozzáadott értékű, összeszerelő termelési egységeket érinti már olyan súlyosan a bevonható dolgozók hiánya, hogy a vállalatok közül néhányan inkább Ukrajnába, Szerbiába vagy akár a Távol-Keletre szervezik ki ezeket a gyártási fázisokat. Több mint ötszáz munkavállalóját bocsátja el a napokban Gyöngyösön és Gödöllőn az egyik nemzetközi cég, mivel a munkaerőhiány miatt Magyarországról elviszi egyik termelési egységét – mondta a lapnak László Zoltán, a Vasas Szakszervezeti Szövetség alelnöke. Elmondta, hogy korábban az ország különböző pontjain működő más vállalatok egységeinél is előfordult a jelenség, többek közt Móron, Sárváron vagy...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na csak kezd kibontakozni a munkaerő elüldözésének hatása...meg lehet köszönni a fidesznek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
ezek csak az olcsó munkaerőért jöttek...ha nincs rabszolga már mennek is.
Pálinkás Pál
@Eriksson: Hazudsz...Persze közmunkás rabszolgának bárki elmehet,de azt azért ne nevezzük munkának,mert értékteremtő volta egyenlő a nullával..lassan beérik amit régóta mondok,maradnak itthon a fideszseggnyalók...azt nem lesz aki megtermelje az ellopható pénzt,egymás torkát fogjátok elvágni!! és munka,értékteremtés terén nem számíthattok a szavazóbázisotok zömét alkotó cigány,határontúli,meg egybitesekre akik ittmaradnak nektek!!!
Eriksson
@Pálinkás Pál: Úgy hiszem, hogy te hazudsz. Ennyi marhaságot őszintén összehordani nem is lehet. Milyen hazugládát hallgatsz?
csak úgy....
@Shikari: 12:33 tibike! te reggeltöl estig itt vakargatod a kindertojásaidat a propelleren de a kolompárékat cikized,hogy nem dógoznak !?
Pálinkás Pál
@Eriksson: Hazugládát...én nem nézek közmédiát...na ott más sincs csak kamuzás ezerrel...lebutítva,hogy ti fidesz szavazók megértsétek!
csak úgy....
@Csizmás Kond: beszész zödséget! szar multi jobban fizet mint a mészáros lölö

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.