Vajna Timi – szokásához híven – éppen Cannes-ban múlatja az időt a barátaival. Andy felesége azonban nem jutott be egy buliba sem, de ezért állítása szerint nem volt szomorú. Vajna Timi kalandjai Cannes-ban: ebből már lassan sorozatot lehetne indítani. A filmügyi kormánybiztos felesége ismét Dél-Franciaországban van, a barátaival nyaral, egy luxusjachton mulatnak. Tegnap azonban nem tudták folytatni az estét, hiszen Timiék egyetlen partiba sem jutottak be, így kénytelenek voltak visszatérni a szállásukra, és ott bulizni.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hogy en mennyire sajnalom a te'nsasszonyt... Sehova sem engedik be bulikazni, igy meg egy maganyos szelfit se tud loni valamelyik budi elott, ahogy szokta,..
Vajha miert is nem?
Es miert nem vesz egy nercbundat maganak, ha _16 fok Celsiusban megfagy? Legalabb egy pufajkat,... naaaa...:o)))
Yoda69
@karma1: Ezekszerint elvalt a pocoktol? Hitelkartya letiltva? Eddigi Hollywood-i "baratok" tiltolistan? Hogy fog igy a Terminatorral, meg a Ramboval fotozkodni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.