Nyolc év alatt megtanultam, hogy minden feladathoz elsősorban ember kell – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások leköszönő minisztere az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) centenáriumi ünnepségén csütörtökön Budapesten.

Balog Zoltán: nyolc év alatt megtanultam, hogy mindenhez ember kell

Balog Zoltán. MTI Fotó: Sóki Tamás

A tárcavezető kiemelte:

minden azon múlik, hogy van-e, akire számítani lehet, aki szóba áll vele, aki ha kell, "kritikus szolidaritással" útitársává szegődik.

Balog Zoltán: nyolc év alatt megtanultam, hogy mindenhez ember kell

Cserháti Péter kórházfejlesztésekért felelős miniszteri biztos, főigazgató az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetben kialakított kápolna felszentelésén, az intézmény centenáriumi ünnepségén 2018. május 17-én. Jobbról Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek, balról Gáncs Péter evangélikus püspök és Balog Zoltán, az emberi erőforrások leköszönő minisztere. MTI Fotó: Kovács Tamás

Balog Zoltán miniszterként elmondott utolsó beszédében megköszönte a közös munkát és reményét fejezte ki, hogy vannak, akik "látják az előrelépést a fejlesztésekben, az emberi erőforrásban".

Hozzátette:

nyilván többen látják a megoldandó feladatokat, a legfontosabb azonban, hogy "azokat lássuk, akikért dolgozunk".

A centenáriumi ünnepség keretében Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek megáldotta az intézményben kialakított kápolnát.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak magat hagyta ki: a sajat posztjara sikerult egy gerinctelen taknyot allitania, (sajat szemelyeben), ugyhogy most mar mondhatja, hogy savanyu a szolo, - kivul tagasabb
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
"8 év alatt megtanultam, hogy mindenhez ember kell" -mondta a leköszönő emberminiszter.

Erre mondom én, hogy a valóság sokszor annyira groteszk, hogy felülmúl minden képzeletet. Ez az egész helyzet, ez a mondat, ez az ember/ek, a normálisnak tartott valóságban nem jöhetnének létre.
Zeta
Hát rá nem számíthatott senki, csak a haverok.
Macskaszem
Mi is megtanultuk, de sokkal hamarabb, hogy patkányból nem lesz szalonna, se emberminiszter.
papa.49
Te szerencsétlen faszkalap te semmit nem tanultál most se te csak egyhez értesz igaz ahhoz kitűnően a csutigörény minden fejlövéses ötletét tűzön,vízen át megvalósítani, még azt se lehet rád mondani ,,ember vagy,, mert nem vagy az csak egy szemét seggnyaló vagy !!!
Egy a bajod, voltál már esztergányoló, voltál államtitkár (nagyon kártékony), voltál miniszter (de minek), egy nem voltál még DE LESZEL, AKASZTOTT EMBER !!!
cipicirip
@JAJMÁR: És ez máshol is így van!...:( Cég, üzlet, színház, srb...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.