Bár még van egy év az európai parlamenti és az önkormányzati választásokig, a következő hetek fogják meghatározni, hogyan áll majd fel az ellenzék a Fidesz ellen. Úgy tűnik, a Jobbik már nem zárja ki, hogy együttműködjön más pártokkal, az LMP leendő társelnöke pedig összekovácsolná a régi baloldalon kívüli szereplőket. Az MSZP mozgása még kiszámíthatatlan, a parlamenten kívüli ellenzék viszont teljes összefogást akar. Nagy kérdés, mit kezdenek a pártok a soraikban politizáló „fideszes ügynökökkel”.

(Forrás: index.hu, Commenter által)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Legyetek kiszámíthatatlanok, csak olyat lépjetek, ami a pohosnak fáj. Lehetőleg a tyúxemére, minél gyakrabban.Eddig is fikciók ellen harcoltak ezután is az lesz. Tartsatok konzultációkat ti is, és kérdezzétek ki ti is a zemereket, és dicsérjétek az ötezer forintos júdás pénzeket.
Commenter
@Sámannus: ne a tyúkszemére, a járkáljanak, tapossanak csak fullosan ezen a züllött korrupt,eszement hájpacnin!
Shikari
Na megint elkezdtek szervezkedni bukotték! Megint hülyék, mint rendesen! Programot kéne készíteni és jó ötleteket hozni a Fidesz intézkedéseivel szemben, csak itt a bökkenő. A Fidesz intézkedései népszerűek és nem találnak fogást rajtuk. Hát így nem fog menni.
Az, hogy lopnak, meg csutigeci, potrohos, kevés lesz és már unalmas is! Mit tegyünk, ha csak ennyire képesek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.