A világ legsúlyosabb demográfiai válságával néz szembe. Az ENSZ előrejelzése alapján Bulgária szenvedheti el a legnagyobb népességcsökkenést a 21. században az egész világon. A szervezet prognózisa szerint a népesség a jelenlegi 7 millióról az évszázad végére 4 millió alá eshet, ami drámai visszaesés, tekintve, hogy az 1980-as évek közepén még közel 9 millióan éltek az országban.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ma még lehet hogy igazad van tesvír, de korai az öröm. Ezek tíz perc alatt megtudják fordítani ezt az állapotot. Senki nem tud úgy lopni mint ezek. Legfőképpen a jövőnket, mert a múltunkat már ócska negyvenben elhazudták.
Peller Anikó
Nagyon aggódok a bulgárok miatt, de véleményem szerint ha 2100 -ra még lesz még lakható Magyarország akkor boldogan összetehetjük a kezünket.
Equus1
ezek hülyék... meg kell nézni a jelenlegi trendet és 20 év múlva az akkori 6 milliós népesség 4/5-e cigány lesz... a használt nyelv a lovári ÉS magyar. A csak hivatalokból álló országban az aranyékszerek forgalmazásából élő kereeskedők, no meg az új főváros Csatka polgárai élnek meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.