Az előző Orbán-kormányok egyik leginkább elszabott minisztériumának élén az egykori lelkész, Balog Zoltán minden erejét összeszedve a lehető legtöbb kárt okozta. A miniszter most elégedetten távozik a jól végzett munkája tudatában nem "kisarcot" növesztve.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Érdemei dr sitt páléval vetekszenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
egyvandor
Érdemei dr sitt páléval vetekszenek.
Clavigo
A " széles nyelvcsapásokon " kívül milyen érdemei vannak Balogatyának ?
papa.49
Takarodjál bolondbalog, de még jobb lenne ha mindjárt bevonulnál a Csillagba a helyedre !!!
cikicakk55
Mar elnézést de én a cikkben automatikusan azt olvastam,hogy" Az előző Orbán kormanyok leginkább elb...tt miniszter...
Már ez is a tudat alatti véleményemet tükrözte Balogh lakatos szakmunkás református pap,lelkész,templomi bohóc,hazugság szó cső, az igazi vallás tisztelők árulójáról valo véleményemet tükrözte. A bűnösök közt a király( bár a pedofil papok még őt is megelőzik,mert Balogh parazita,még a pedofil papok a káros férgek csoportjába tartoznak,akiket meg kell semmisíteni és por alakban visszaküldeni a főnöküknek mindet. Balogh leörléséhez nem ragaszkodom,de lefeléhúzni könnyebb mint felvinni,így őt is vihetik,csak le a sötétbe és a piros szervú,bojtos farkuak közé.
papa.49
@cikicakk55: Egyetértek, de nem lakatos, BETANÍTOTT ESZTERGÁNYOLÓ, ezért is nem maradt a pad mellett mert még onnan is eltanácsolták !!!
cikicakk55
@papa.49: Bocsi papa,akkor még szerencsére nem ismertem,ezért nem is tudtam miért váltott. Arra gondoltam,hogy a kétkezi munka fárasztó volt és inkább Istent szolgálta inkább. Az olyan apróságok,mint a tízparancs betartása számára nem volt mérvadó. Lényeg,hogy a papi munka nem okozott neki végkimerülést,jól tudott felfelé nyalni és neki elég volt a Magyar kinevezett Istent szolgálni. Valamit azért itt is túl tolt,mert ez sem lett nyugdíjas állás számára.
csak úgy....
Azt azért el köll ismerni ,hogy a migráncs szenyós, leendö mezögazdasági miniszternél nem volt butább de sokkal okosabb sem...
kisrigó
Hirtelen eszébe jutott az Isten, akinek a tanításait elfelejtve munkálkodott a "kinevezett isten" óhaja szerint. Úgy látszik, szemrebbenés nélkül visszatér a kényelmes életbe, a korábbi "feljebbvalója" szolgálatába. A kaméleonok már csak ilyenek!
papa.49
@cikicakk55: Semmi gond, voltak neki ,,szép,, cselekedetei, pl. mikor a szlovákok ideküldtek egy tárgyaló delegációt, a Duna víz megosztás ügyében, ez a faszkalap videós bemutatót akart nekik tartani, így a delegáció fogta magát és visszament a Mosoni.Duna meg tönkrement !!! Ez az első csuti kormány alatt történt, amikor államtitkári beosztásban volt ez a tetű !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.