Még februárban rabolt ki három személy a fővárosi Andrássy úton egy iStyle-üzletet, az iPhone-okat vitték el. A rendőrség körözi őket.

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága lopás miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen – olvasható a rendőrség közleményében.

A rendelkezésre álló adatok szerint február 5-én 3 óra 50 perckor a három ismeretlen személy betört a VI. kerületi üzletbe, ahonnan aztán iPhone-okat loptak el. Az elkövetőkről felvétel készült, ez látható a fenti videón.

A rendőrség közleménye szerint az első személy körülbelül 165 centiméter magas. Az elkövetéskor kék sapkát, fekete sálat, szürke felsőt és kék nadrágot viselt. Társa körülbelül 170 centiméter magas, aki a bűncselekmény elkövetéskor fekete sálat, piros kapucnis dzsekit, kék nadrágot és fehér cipőt viselt. A másik társa körülbelül 170 centiméter magas. Az elkövetéskor fekete felsőt, oldalán piros csíkos fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a felvételeken látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
...február 3 (!) milyen forró nyomon lehetnek a zsaruk !!
lópicigáspár
Azoknak a telefonoknak lehet nem volt imei száma!
Pálinkás Pál
@lópicigáspár: kb 20 mp alatt át lehet írni az IMEI számot,ha nagyon kell...
Főlökött
Ha - ha, a yard körözi az összes 165 -és- 170 cm magasságú személyt ? Akkor sok előállítás lesz a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságon :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.