Nekem édes mindegy, hogy egy magyar publicista meg akar félemlíteni – mondja Maria Noichl, az Európai Parlament képviselője a minapi Bayer Zsolt-cikkre reagálva. Szerinte az írás ugyanakkor alátámasztja azokat a súlyos problémákat, amelyeket a nőjogi és esélyegyenlőségi bizottság jelentéstevőjeként Magyarországon feltárt. Az SPD politikusa elmesélte, az Orbán-kormány részéről mi az, amit a konzervatív Bajorország képviselőjeként sem képes megérteni, és miért akadt el a szava is itteni látogatása során.

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2019. March 19., 17:55
Mintha könyörögne a Fidesz a kizárásért
Nagyvilág - 2019. March 19., 18:03
Bármeddig börtönben lehetnek a migránsok
Nagyvilág - 2019. March 19., 17:06
Theresa May ismét Brüsszelben könyöröghet

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Nem olvastam bayer cikkét,de gondolom,ugyanolyan elmebeteg,mint a többi írománya.Kit akar ez a kis izééé megfélemlíteni?A mocskos pofájától inkább elrettennek,hogy ilyen alantas valaki is létezik a Földön.Ennek nem lovagkeresztet kellett volna adni,hanem lovaggá ütni.Addig ütni,még lovag nem lesz belőle...
Csizmás Kond
Így születnek a rólunk szóló jelentések. Az ilyen ért fölösleges idáig jönni, persze hacsak nem kap érte kiszállási költséget mert akkor megéri...neki.
Shikari
Mi Európa nevében szégyelljük magunkat miatta! Ilyen egy európai politikus? Meddig uszíthat még az ilyen Magyarország ellen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.