Mélyen sérti Magyarországot és polgárait Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökének az Open Society Foundation, Nyílt Társadalom Alapítvány Budapestről Berlinbe költözéséről tett nyilvános állásfoglalása Orbán szerint.

(Forrás: hvg.hu)

122 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tisztelt Miniszterelnök úr! A tiszteletet nem "elvárni", hanem kiérdemelni szokták jobb esetben! Lehet parancsszóra "tisztelni" valakit, de abban nincs sok köszönet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: 07:52 Már bocsánat, de a " ti" az politikai halmaz nálad vagy pszichológiai? Én pszichológiaira gondoltam és hidd el abban nagyon egyedül vagytok... Veled ellentétben beszélgetek jobboldali emberekkel és messze nem olyan beteg állatok, mint te..
Abban talán igazad van, hogy az ország nagy része műveletlen, de nem rossz emberek, te rossz ember vagy! Nem egyszer vitáztam a 90-es évek Deák téri skinhead-jeivel és tudod az nem történelmi tudás, hogy az önigazoláshoz tartozó részeket nagyon fel tudod mondani szelektíven átugorva a történetet. Annak ellenére, hogy egy féregnek tartalak nagyon jól tudom, hogy te is "embernek" születtél és valamilyen sérülést rosszul vagy aránytalanul dolgoztál fel. Azt is tudom, hogy könnyű annak magyarázni, aki nem egy cigánytelep mellett nőt fel. De erős és objektív ember abból lesz, aki ezek ellenére képes objektívan látni a filmet. Ez eddig neked nem sikerült az életben. Őszintén mondom, hogy csak magaddal baszol ki. Válassz, hogy egy fogatlan nagy magyarországos-suzuki swift-es másokat okoló és a közben sörét szorongató, megkeseredett paraszt huligán leszel vagy ember!

Részemről ennyi veled kapcs. "choice life"! :)
Shikari
@SystemError: Ismerek én is olyanokat, mint te. A cigánybűnözést tagadó, a devianciát támogató, magát haladónak vélő álértelmiségieket. Fekély vagytok a nemzet testén, a magyarság ellenségei. Orbán ezt a problémát is rendezni fogja! :-)
SystemError
@Shikari: Ez szép proli önigazolás volt! Ez az, majd a Führered megoldja Milokával kézen fogva...:)
Shikari
@SystemError: Meg is oldják!, ne félj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél