Mélyen sérti Magyarországot és polgárait Ronald S. Lauder, a Zsidó Világkongresszus elnökének az Open Society Foundation, Nyílt Társadalom Alapítvány Budapestről Berlinbe költözéséről tett nyilvános állásfoglalása Orbán szerint.

(Forrás: hvg.hu)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Tisztelt Miniszterelnök úr! A tiszteletet nem "elvárni", hanem kiérdemelni szokták jobb esetben! Lehet parancsszóra "tisztelni" valakit, de abban nincs sok köszönet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: csak okulásul irtam,mert te állitottad,hogy a németeknél volt az első.Horthyról nem vitázom veled, tömeggyilkos!-ha nem a magyarországi zsidóság és cigányság haláltáborba küldése okán, akkor a 2.Magyar Hadsereg 200.000 katonája okán.És azok okán,akiket az ő felelőtlen döntése nyomán- a szu megtámadása-ezeréves határok megvédése 2000 km-rel odébb,belépés a 2.vh-ba,-a szovjet hadsereg "malenkij robotra" hurcolt.Tovább is van mondjam még?Te egy tömeggyilkost mentegetsz.
SystemError
@kereső: Mentegette és helyeselte a ligetben leütött nős történetet is...Még alá is támasztotta, hogy mert a VIII. kerületi a nő és akkor mindenki értse a kopasz felhatalmazását..:) Szociopata náci kis féreg "szalon önigazolással" és abból is a legalja .
libellle
@Shikari: " Azt, hogy a németek mennyi zsidót öltek meg, kérd rajtuk számon! A magyarok nem felelősek a történtekért és semmi közük hozzá" Végül is értelmetlen bármit is egy témához irni amiröl te meg vagy gyözödve. Nem vagy hajlandó semmit elfogadni a te álláspontodaon kivül. Ellenben az USA-ban élö zsidók egy része -akik valamikor Magyarországon éltek- perelte a magyar vasutakat. Mert miután semmi közötök hozzá irod te, kirabolták a deportácio elött még azt kis semmit is amit megtudtak tartani a magyar vasut alkalmazottai.
nevemnick
,,Ha őszinte vagy másokkal szemben, lehet hogy nem te leszel a legnépszerűbb, de tisztelet fogsz kivívni."

O1V-nek még soha nem mondta senki, (és az eddigi többi volt képviselőnek sem) és ezért tartunk itt.

Ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél