Roger Waters magyarországi koncertjéhez hasonlóen Bécsben sem fukarkodott a jelzőkkel, amikor Orbán Viktorról ejtett szót. Szerinte Trump, Putyin, az osztrák kancellár Sebastian Kurz, Zuckerbeg és Orbán Viktor a főgonoszok.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemfideszes
@Csizmás Kond: Azon kívül, hogy Roger Waters a világ egyik legismertebb, ha nem a legismertebb együttesének alapító tagja, építészi diplomával rendelkezik, rendszeresen sportolt, és a nukleáris fegyverkezés elleni harc emblematikus alakja. DE te ki a f@sz vagy?!!!
nemfideszes
@Shikari: Ha nem egy kényszermozgásos, elmebeteg grazi szökevény seggét nyalnátok napi 24 órában akkor talán még hitelesek is lehetnétek ebben a témában. Az Ibizán szipákoló miniszterelnöki "nem tanácsadóról" már nem is szólva.
www.youtube.com/watch?v=k_KCHHJdRw4
www.youtube.com/watch?v=tp486MxQETg
Commenter
Respekt Roger Watersnek. Orbán nem csupán egy másik tégla a falban, hanem maga a fal, ami elválasztja Magyarországot a demokratikus, civilizált Európában. Le kell bontani a rendszerét, őt pedig ki kell ütni a politikából akár falból a téglát. De Sebastian Kurz mit követett el, hogy Orbánnal egy kalap alá veszi Waters?
Eriksson
Ilyen rangos emberekkel egy brancsban lenni nem szégyen. Sőt!
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...miért, te ki a fasz vagy ?
Jozefina
Roger Waters-el gondolom sokan egyetértenek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.