A képviselőnő nem látta a garanciáit a liberális értékek képviseletének. Lépése komoly következményekkel jár: kevesebb megszólalási lehetőséget kapnak, újra kell osztani a bizottsági helyeket, újra kell számolni 5 képviselő fizetését, és elveszik az évi 135 millió forintos támogatás nagy része.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Semmivel nem különb az általa majmolt fodor gábornál! Még azokat a szavakat is használja.
Ugyanúgy becserkészte magát a parlamentbe a Párbeszéd hátán, mint fodor 2014-ben a DK hátán, aztán kib... velük!!!
No, ők a szabadelvűség megcsúfolása!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@kereső: Biztos úgy van, de mint látható nem mindenki aszerint gondolkodik.
Eriksson
@durbincs: Mostanában ismét elővették a maffiaügyeket, melyek egy időben biztosították a pártkiadások fedezetét. De az nem most volt. Bár ki tudja...
wagabund
ez egy sima fodori bosszú..másnak se legyen jobb.
bencemacska
@wagabund: tegnap, 19:15
Itt az igazadra a bizonyíték:
"Nem a pénz érdekli a Liberálisokat, illetve persze az is, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy átverte őket az MSZP és a Párbeszéd is, amikor gyakorlatilag minden ponton felrúgta a februári, háromoldalú megállapodásukat – állítja a Zoom.hu-nak Fodor Gábor. A Liberálisok elnöke szerint ezek után nem tehettek mást, minthogy kilép a Párbeszéd-frakcióból Bősz Anett, és bár ezzel ők is veszítenek, de az MSZP és a Párbeszéd még többet."
Mi a bosszú, ha nem ez?!
Macskaszem
Molnár Gyula és Fodor Gábor együtt sumákol, az biztos, mert anno Molnár mindenáron Gyöngyösre akarta tukmálni Fodort képviselőnek, de a gyöngyösi szocik annyira tiltakoztak, hogy inkább letett róla. Fodor a szülővárosának sem kell, annyira lejáratta már magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.