Európa gazdasági súlypontja fokozatosan keletre tolódik Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök a parlamentben úgy fogalmazott: "1990-ben még Európa volt a mi jövőnk, ma pedig mi vagyunk Európa jövője". Áttételesen arra is utalt, még legalább 2030-ig maradni akar a kormány élén.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ja ismerjük a kapitalizmus a tönk szélén...
kereső
@RonaGyuri: már megint?,vagy még mindig a szakadék szélén-mi meg alulról nézzük.
RonaGyuri
@kereső: ja egy lépéssel előtte! =))
Eladott Ország
Orbán Viktor beiktatási beszédében szólt az ország jövőjéről és arról is, hogy ezúttal nem 4 évre, hanem legalább 12 évre tervez! Orbán annyira biztos a dolgában, hogy diktátortársaihoz hasonlóan szinte élete végéig kívánja vezetni az országot a kereszténydemokrácia irányába. Orbán Viktor vízióiban Magyarország 2030-ra Európa top 5 országa közé fog tartozni, miközben a valóság ezzel szemben az, hogy még régiós társainktól is évről évre egyre jobban leszakadunk. Szlovákia és Románia már szinte mindenben megelőzött bennünket, ezzel Bulgária marad az egyetlen – egyelőre legalábbis – amely még országunk mögött kullog.
Minden olyan probléma, mely az átlagembert foglalkoztat és kénytelen vele nap mint nap szembesülni, Orbán Viktor számára nem is létezik. Nincs kivándorlás, sem az alacsony fizetések miatt kialakult munkaerőhiány, nincsenek borzasztó egészségügyi állapotok, mint ahogy a romló oktatási rendszer sem egy megoldandó probléma. Orbán számára a legnagyobb probléma továbbra is a már évek óta valós problémát nem jelentő bevándorlás kérdése, valamint az, hogy Magyarországot egyfajta kereszteslovagként visszavezesse a keresztényi útra. Orbán Viktornak veszélyes lázálmai vannak, melynek 10 millióan fogjuk meginni a levét. Akár szavaztunk rá, akár nem. Ez lesz a jövő.
Zeta
@Eladott Ország: félek inkább Európa, ha nem lépnek fel vele szemben rendesen!
1magyar
Igaza van, Európa vezető államainak vezetői vagy eladták vagy elárulták Európát. Ő volt az aki elsőként felismerte a veszélyt és kerítést épített, ezzel védve Európát.
Aki ezt nem ismeri fel az hülye.
Qqberci
"élete végéig kívánja vezetni az országot"

Ez idáig rendben is van, Ceausescu is úgy csinálta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.