A nyilvánosságra került iratból az is kiolvasható, hogy a baloldali szövetség lényegesen jobb választási eredményre számított.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És mivel járult hozzá fodor gábor az eredményhez???
Van olyan ember, aki azt hiszi növelte az eredményt? Szerencset biztos ő b...ta el!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
És mivel járult hozzá fodor gábor az eredményhez???
Van olyan ember, aki azt hiszi növelte az eredményt? Szerencset biztos ő b...ta el!!!
bencemacska
@durbincs: ma, 18:32
Szerinted hozott annyit a fodor párt? Szerintem csak vitt!
Bárkit tettek volna a lista 15. helyére, maradt volna 60 millió Ft-juk!
jancsipapa
@bencemacska: Kellett az oda. Mint egy falat kenyér .( legalábbis Orbánnak ...)
Cicamama55
Ha ez jelentette a pártok összefogását az ellenzéki politikusainknál, hát azt kell mondanom, szerencse, hogy a Fidesz nyert! Én az összes pártlistán bejutott képviselőt seggbe rúgnám! Nem szégyellik magukat?! Adják veszik a helyeket a Parlamentben?
Commenter
@bencemacska: röhej. 2 embert hozott eddig FG liberális pártja a veszprémi Kész Zoltánt és Bősz Anettet most. Készre már alig emlékeznek.Ez nem túl sok, sőt kész röhej, úgymond ahogy az is hogy FG a magyar politikai életben még ennyire meghatározó tényező lehet. Karácsony Gergely ehhez képest már meghatározó ellenzéki politikus. Jó lenne, ha legalább annyit hallatná a hangját mint a választás előtt (jó tudom hogy Zuglóban is rengeteg a dolga) de legalább 2 naponta kellene most is kritizálnia a Fideszt és a kormányt. Nyilván nem volt más választása neki is alá kellett írnia a megállapodást Fodorral és Molnárral hisz miniszterelnök-jelölt volt, és ha voltak is fenntartásai Fodorral és/vagy Molnárral szemben ennek ott és akkor nem adhatott hangot. Most viszont muszáj lesz megszólalnia a saját pártja és a frakciójuk érdekében.Ne hagyja hogy ezen a másik ex-fideszes szélkakason bukjon a Párbeszéd jövője már most.
bencemacska
@Commenter: ma, 18:41
Ismereteim szerint Kész a Fidesz tagja volt rövid ideig. Semmi köze nem volt a fodor-féle liberálisokhoz.
Legfeljebb annyi, hogy ők is támogatták mint független jelöltet!!!
wagabund
fodor lesz a nagy nehezék...cipeli minden párt, eldobni nem tudják...mindenhol felbukkan...
Commenter
@bencemacska: miért is mindig kiábrándult ex-fideszesekbe futunk bele 1-1 ellenzéki párt kapcsán? Ugye Fekete-Győr és a Momentum is...kérdés, és ez mindig felmerül bennem hogy ez nem azért van-e (mármint a kiábrándultság) hogy az ellenzéket bedarálják a semmibe, ahogy a Fidesz ezt MDF-vel és a FKGP-vel már anno meg is tette vagy tényleges a csalódásuk és tényleg tiszta lappal akarnak valami újat kezdeni...olyan posványos az egész mai politikai térkép hogy már nem tudni ki mit szolgál valójában...a választások óta tejes a sokk, legalábbis az ellenzéki oldalon, elmaradtak a mindennapos kritikák, a tüntetések is...
bencemacska
@wagabund: ma, 19:18
Más kárán tanul az okos, sajátján (se) a buta.
Molnár Gyula már a gyöngyösi balhénál felébredhetett volna.
Molnár és Botka eredményesen leamortizálta az MSZP-t!
Commenter
@durbincs: Ne idézze nekem a modern fenyő talkingot,vagy mit? ha kérhetem.
bencemacska
@Commenter: ma 19:53
Legnagyobb baj az, hogy ketten öt félét akarnak!
Commenter
@durbincs: hagyjuk. mindegy ki hol lakik.
Commenter
@bencemacska: tudod: 2 magyar 3 felé húz tipikus esete. KG eddig teljesen úgy tűnt hogy ura a helyzetnek most mintha elbizonytalanodott volna, én kitenném a parlamentből azt, aki másfél hónappal a választások után kilép egy amúgy sem nagy frakcióból, (Bősz kilépése semmit nem jelentene a fidesznek) a Párbeszédnél viszont más a helyzet) és borul minden...
Commenter
@durbincs: ha én ráérek, akkor maga is, hogy pont itt szólogat be? a nyúl már lelépett, még húsvétkor, úgy 2000 km-re van már... észrevette?!
Sámannus
Előbb penészes babon kell osztozni, és utána próbálkozzanak mással.
papa.49
A fodoros gabika már kipróbált jószág sikeresen leamortizálta szdsz.t, kár volt velük szövetkezni, neki pártfeladat az ellenzék szétverése, ő a fütyisz trójai falova !!!
papa.49
Az még igen érdekes lesz ami most így kiderült ez a pénz ide,odatologatás !!!
Ebbe remélem a lisztesmolnár is belebukik, ennek is ,,csirizes a háta,, !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.