Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével megtartotta alakuló ülését Magyarország új kormánya Budapesten, a Klebelsberg Kultúrkúriában – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke péntek este.

Megtartotta alakuló ülését az új kormány
Fotó: Kovács Tamás/MTI

Tájékoztatása szerint első ülésén a kabinet megalkotta a kormány tagjai feladat- és hatásköréről szóló rendeletét, valamint memorandumot fogadott el a kárpátaljai magyarság védelme érdekében, amelyet minden NATO-tagország miniszterelnöke és a szervezet főtitkára számára is eljuttatnak – mondta.

Hozzátette: a dokumentumban a magyar kormány arra tesz javaslatot, hogy a NATO-tagállamokhoz kötődő ukrajnai kisebbségek tagjai mentesüljenek a kisebbségi jogokat sértő ukrán törvények hatálya alól.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Azért a Főnököt egy kicsit lehetett volna vékonyabbra is retusálni a képen, mert így úgy néz ki, mint egy kínai húsüzem raktára emlékeztet, a közepén egy kipuffadó zsírkupaccal.

bóócs.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Miközben az ipam, v mi KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELENŰL kinevez, avat, szimbólikasan köszöngeti azt a GYŐZELMET, amely valójában olyan 00, a család gyarapszik pár közruppóval
.
----- Még 775 millió közpénz abba a dunaújvárosi stadionba amiből már Tiborcz is 190 milliót akasztott le!
.
olkt.hu/meg-775-millio-kozpenz-abba-a-dunaujvarosi-stadionba-amibol-mar-tiborcz-is-190-milliot-akasztott-le/
.
"""Új fejépületet kap a dunaújvárosi stadion, javítják a környék közlekedését, a tűzoltóknak pedig felvonulási utat építenek. Ezért újabb 775 millió forintot költenek el az adófizetők a stadionra – írja a Hír Tv.""
.
Miközben a CSALÁDOK, v mi a lópikula évében
.
------- "Családok halnak bele, válnak el! A kórházakban a meghaló emberek 50 %-a devizás!" VIDEÓ
propeller.hu/itthon/3353432-csaladok-halnak-bele-valnak-el-korhazakban-meghalo-emberek
.
Ezek védik meg az országot, ettől, attól!
.
Jobban tennék, ha SAJÁT MAGUKTÓL védenék meg az átverősójuktól "is" csökkenő létszámú országot, mert ÉLHETETLEN amiatt, aki a DEVIZAKÖLCSÖNÉT 180-on SZIVARZSEBBŐL fizette vissza:
.
www.origo.hu/itthon/20110917-blikk-orban-viktor-vegtorlesztette-otmillios-svajcifrank-hitelet.html
.
A leejtőn EZEK képtelenek megállni, egyre mélyebbre rántva magukkal - rajtuk kívül teli zsebbel - az EGÉSZ ORSZÁGOT!
.

.

.
vladimir putin
Azért a Főnököt egy kicsit lehetett volna vékonyabbra is retusálni a képen, mert így úgy néz ki, mint egy kínai húsüzem raktára emlékeztet, a közepén egy kipuffadó zsírkupaccal.

bóócs.
verőce21
Nem véletlen, hogy a Fidesz–KDNP háromszor győzött egymás után kétharmaddal!

Az ország teljesítménye hitelezés, eladósodás nélkül tud erősödni, ami, valljuk be: koránt sem mindegy. Láttunk erre ellenkező példát is, az volt az MSZP és az SZDSZ jóléti rendszerváltása. Az olyan remekül sikerült, hogy majd belegebedett az egész ország. Ahol rosszul muzsikál a gazdaság, ott a kormány támogatottsága is elfogy.
verőce21
@justhpeter: Ez a legallyazott valóság, a könyörtelen ítélkezés.
justhpeter
Lássuk ! mennyivel nőtt az adósság "az elmútnyócévben" ? Mennyi most az Euro ? Ez gazdasági fejlődés ?
kereső
Látva,és hallva az új kormány! minisztereinek bemutakozását,ebben sem lesz köszönet.
Kormányozni orbán fog, a tőle megszokott szinvonalon.
Eladott Ország
Csodát tett ezzel az országgal az Orbán-kormány. Kár is lenne tagadni, ez az igazság. Soha nem éltünk úgy, mint most. Még a legvidámabb barakk gulyáskommunizmusa alatt sem. Röpke nyolc év alatt megszületett a sikertörténet, a meseország, a csodák földje. Mire volt elég az egykori ifjú demokratáknak és öreg kommunistáknak a választások óta eltelt rövid idő? Nézzük, drága barátaim a Nemzeti Együttrothadás Rendszerében! Mára a kerítéssel körbetekert, államosított, központosított, egypártrendszerben működő, kormánypropagandával vastagon beterített, külföldi befektetőktől függő, saját ipar nélküli, a beruházások majdnem 100 százalékát uniós támogatásokból fedező ország leszakadt a régió országaitól. A nyugdíjaskorú lakosság aránya növekszik, a születések száma csökken. A munka- és termékeny korban lévő fiatalok tömegesen hagyják el az országot. A nyugdíj összege drasztikusan csökkenni fog, mert a jelenlegi rendszer hamarosan nem lesz fenntartható. Öngondoskodás gyakorlatilag nincs, az alacsony bérek nem teszik lehetővé. Van azért, akiknek minden jól alakult. Milliárdos vagyonok nőttek ki a földből, szőlőbirtokok, külföldi és belföldi ingatlanok találtak gazdára. Főúri kastélyok, kaszinók, fánkozók és offshore-cégek termelik a pénzt a tulajdonosoknak. Külföldi egyetemek és titkos svájci bankszámlák biztosítják a gondtalan jövőt. Egész apparátusok szolgálják a személyes biztonságot, a fizikai és jogi védettséget. Csupa móka és kacagás az élet. Vagy inkább röhögés. Harsány röhögés. A szabad, gazdag és boldog néhány százalék üvöltve szórakozik a földönfutó rabszolgává züllesztett több millió birka nyomorán. Hajrá, Magyarország! Hajrá, birkák!
Eladott Ország
A képhez van egy kérdésem azoktól, akik értenek a protokollhoz. Miért van a két főfüttyön kívül mindenki féloldalasra odaállítva? Így, legalábbis számomra, olyan az összhatás, mintha a) csak a két középső alak számítana (holott tényleg), b) a többiek nem merik teljes mellszélességgel vállalni magukat (holott tényleg). Hadd mutassam be az új kormányt. Már csak azért is, mert a fotó egészen egyszerűen zseniális. Valamint megható, ahogy a társadalom legalább, de inkább több, mint felét kitevő nők is képviseltetik magukat a büdöszokniszagú férfiöltözőben. Ímelám: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/05/n%C5%91.jpg
Gauntlet
@Eladott Ország: ebbe az a legszomorúbb, hogy 2;8 millió szavazott is erre. Képesek voltak beikszelni. Hogy ez jó.
kereső
@Eladott Ország: szép helyen készült ez a "csoportkép".Miért vannak féloldalasan beállitva?
a zászlókat is úgy szokták nem?A zászlók meg jelképek. Na ilyen "jelképek" lesznek a negyedik orbán kormány miniszterei is.Koormányozni orbán fog, a miniszterelnöki kormányirodán keresztelül,hogy csak a ló lába lógjon ki, ne az egész ménes.Mert a végén kiderülne,feketén -fehéren,hogy ebben a nagy kereszténydemokráciában egyszemélyi uralom van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.