A kormányalakítás idején Orbán Viktor úgy nyilatkozott, hogy át akarja szervezni a miniszterelnökséget, vagyis a kormányzás agytörzsét. Ebből mindenki Lázár János menesztését olvasta ki – mint kiderült, helyesen. De arra kevesebben figyeltek, hogy a munka átszervezése is megtörtént-e. Most már tudjuk: Orbán ezt is meglépte, hogy hatalma tovább nőjön.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Én azt hiszem, orbánnak jó lesz vigyáznia Lázárral. Lázár már most beszólogat, és a videójában is megjósolta a fidesz és ov bukását. Ahogy orbán, úgy Lázár sem felejt. Lázár lehet hogy kegyvesztett lett de van egy olyan fegyvere ami ov-nak sose lesz: az intelligenciája, az esze. Ez még a legtahóbb megnyilvánulásai esetében is világos volt, hogy Lázárnak van esze, csak a rossz oldalon, rosszra használja.
dr. prédikátor
@Commenter: Azt hiszem egyet kell értsek veled,Lázár egy nagyon rafinált manusz.nagyon megtévesztő a "mosolya"!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.