Már este keresni kezdték a szülei a gyereket.

Egy 8 éves kislány holttestét találták meg hajnalban a Veszprém-megyei Királyszentistván közelében, amelyről mi is beszámoltunk. A gyereket már keresték, a holtteste egy zsilip közelében került elő.

Ruhátlanul találták meg a meggyilkolt kislányt

A veol.hu úgy tudja,

a vilonyai zsilipnél az ott dolgozók találtak rá holtan, ruha nélkül, ezt mondta egy helybeli férfi szombaton reggel a településen.

Ő azt is hallotta, hogy este egy fiatalemberrel ment el a gyermek, vele látták utoljára. A férfi utalt rá, éjszaka rengeteg rendőr volt a faluban és helikopter is érkezett.

A település polgármestere Kaptur József, Sóly polgármestere megdöbbenését fejezte ki, és elmondta, hogy a történtek megrázták az egyébként békés, nyugodt falu lakóit.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (ilusztráció)

(veol.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szeparepa2
Kedves nézőink, kedves hallgatóink, kedves közönség! Ezennel az első rész végéhez értünk. Reméljük kiválóan szórakoztak. A következő részben pedig holnap este máris megtudjuk, hogy ki volt a borzalmas, iszonyatos, bestiális elkövető, ki volt az az embertelen mészáros perverz szadista vadállat, aki még olyan pofátlan is volt, hogy nem rejtette el nyomorult megtört, meggyalázott, élettelen kis testet, hanem ledobta, sátáni kegyetlenséggel és becstelenséggel félredobta egy zsilip mellett a határban, mint egy zsák szemetet... förtelmes borzalmas, tűrhetetlen, ez HALÁLT KÍVÁN!!! HALÁL HALÁL HALÁL!!! A titokzatos ismeretlen rém pedig nem más, mint... bizony ő egy... ő a migr... ohhh...nonono... node nemodabuda... még nem mondom ki, még nem is tudom igazán, nem is tudhatom, hiszen csak én is találgatok... (de azért kaptam már egy-két fülest, mint jó bennfentes ugye, van sejtésem talán már autentikusabb mint önöknek); de legyen csak ez szorító, fojtogató titok a következő részig, addig csak izguljanak-spekuláljanak kedves tisztelt nagyérdemű, hogy vajon mi is lehet a válasz... aludjanak jól, álmodjanak szépeket...! XD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok