Juhász Attila, a Political Capital főmunkatársa a Népszavának nyilatkozva beszélt arról, mi olvasható ki az új kabinet struktúrájából a kormány jövőbeli működésére vonatkozóan. A jelenlegi felállás nem ad túl sok okot az örömre. Juhász Attila szerint"az új kormány struktúrája azt mutatja, hogy tovább nő a kormányfői hatalom, Orbán Viktor miniszterelnök újabb területeket tarthat közvetlenül a felügyelete alatt". Az elemző úgy véli, hogy ezt leginkább az Orbán Viktor közvetlen irányítása alá tartozó Miniszterelnöki Kabinetiroda létrehozása jelzi, ami számos olyan területet kapott meg, ami korábban a Lázár János vezette Miniszterelnökség hatásköre volt. "Elképzelhető, hogy a kormányfő úgy érezte, bizonyos folyamatokra nem lát rá megfelelően a Miniszterelnökségen keresztül, ezért magához vonta ezeket a feladatokat egyelőre nem tudni, milyen hatása lesz majd a Kabinetirodán belül felálló hírszerzői hivatalnak, "azonban várhatóan ez is tovább növeli a kormányfői pozíció befolyását".

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Remélem, ez a teljhatalom a grazi gumiszobában fog kiteljesedni...
tudode
RémeSS!
.
Kimesterkedte, hogy a .. h a t o d i k .. koporsóba az ifjú áldozatok helyett az ORSZÁG koporsója legyen 30 éve tartó HADICSELEI következtében
.
www.youtube.com/watch?v=4YybjROUMu0&t=3s
.
Ámen!
advocat
Egy-két év és majd Putyin cár és Orbán cár eldöntik a világ dolgait?
Nessy
@advocat: Putyin mellett nem igazán rúghat labdába! Maximum kifutó fiú lehet!
Most is arra használja Putyin!
tudode
Madárléptekkel haladunk, haladunk
.
------ Lappangó, alattomos sztálinizmus Magyarországon
olkt.hu/lappango-alattomos-sztalinizmus-magyarorszagon/
.
Részlet azonosságok:
.
"""" A határok lezárása. Kijárási tilalom. A média korlátozása, tévék és rádiók elfoglalása. Az internet- és postaforgalom ellenőrzése. Tömegrendezvények betiltása. A közúti közlekedés betiltása. Külföldi személyekkel való kapcsolat tilalma. A lakosság egy részének kitelepítése. A hadsereg bevetése.ű
.
Ezek ugye azok a praktikák, amik a 20. században Sztálin Szovjetuniójában voltak alkalmazva, most pedig Orbán és klikkje próbálja őket rejtve visszahozni a hamis, mesterségesen kreált “terrorveszélyre” hivatkozva. Sztálin Szovjetuniója mögött ugyanaz az ocsmány sötét hatalom állt, ami most a FIDESZ mögött is áll, s amely most arra készül, hogy ismét levesse a maszkját, melyet még a “rendszerváltás” után vett fel magára.""" (...)
.
Aki megélte a II. vh borzalmait, azok számára az lehet a .. V I G A S Z, hogy legalább még nem lőnek, elkeseredett.. C S E N D .. van az országban. NINCS ELLENSZER ez ellen a megaláztató gátlástalanság ellen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.