A Debrecen melletti Bocskaikert egyik utcájában áll egy három éve épült családi ház, az üzemeltető, egy alapítvány, az uniós Darányi Ignác Tervből közel 35 millió forint támogatást kapott vendégház kialakítására.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
uploads.disquscdn.com/images/cfdbe50eb8db845b20f936b894752eb8931fd7ac5f5bce2ffaab17796111c393.gif?w=600&h=400
Nem tudom, az EU mit fog szólni mindehhez, de nem is érdekel. Folyton megpróbál minket összezavarni mindenféle Macron-ökonómiai számokkal, de mi nem hagyjuk magunkat. Nézetgyököt vonunk, majd előadunk nekik egy Szájer-fictiont. Közben itthon meg mindenféle civilek folyton közérdekű adatokat igényelnek. Fujj! Aktasáskák. De a civilek ne feledjék, hogy a törvényeket én hozom. Még ha nem is tűnik elsőre valami jogilag megoldhatónak, bármikor elő tudok húzni a kabátom ujjából egy jog-ászt. És végképp ne felejtse el senki, hogy aki keres, az halál!
tudode
Nem ügy!
.
Amit a KANDURBANDINAK törvényesítetten .. s z a b a d , az EGEREKNEK szinte minden szinten hotel, fotel, minden, mert a .. p é l d a m u t a t á s .. helyett ez a módi!
.
Miközben az ALATTVALÓK kuncsoroghatnak, bizonygathatják JOGOS igényeik KIÉRDEMLÉSÉT!
Eladott Ország
Mióta a Magyar Orbánság csatlakozott Putyinisztánhoz, egycsapásra megszűntek az országot fenyegető bajok és gondok. A csatlakozás óta hetvenöt atomerőmű épült fel csak a Felcsút-Lovasberény tengelyen, nőtt a közbiztonság, az ellenséget gyakorlatilag jobb belátásra térítette a kormány a munka- és átnevelőtáborokban, folyamatosan emelkednek a bérek. Mióta a fizetés 100 százalékát be kell fizetni a kincstárba, azóta ezzel sincs gond. Cserében az állam ingyen étkezést és ötévente új váltás ruhát biztosít minden polgárának. Az olimpiai belépő állampolgári jogon jár mindenkinek, a 20 éve folyamatosan tartó Magyar Olimpiai Játékok rengeteg érdeklődőt vonz az év minden napján. A Nemzeti Büszkeség Órájában a Nemzeti Tévében mindig felolvassák, aznap mennyi aranyérmet nyertek a magyar sportolók.
Jó itt élni! – sóhajtott fel a Keményen Dolgozó Kisember. Gondosan visszacsúsztatta a fotót a tárcába, háromszor meghajolt Orbán, Semjén, Harrach , Laokoon szoborcsoportja, előtt és ruganyos léptekkel megindult a Szép Jövő Sugárút irányába. Majdhogynem zavarbaejtő, hogy ilyen csóró, mondhatni proli miniszterelnöke van ennek az országnak. Még akkor is, ha valójában igazi példakép ő: a keményen dolgozó kisember mértékletességet, egyszerűséget megtestesítő példaképe. Nem lehet könnyű úgy élni, hogy míg körülötted mindenkinek bejön az élet, te beéred kevéssel, szinte a semmivel, és megmaradsz annak, ki mindig is voltál, a nép egyszerű, nincstelen fiának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.