Válaszlevelet küldött Orbán Viktornak a Zsidó Világkongresszus elnöke, amelyben leszögezi, hogy a magyar miniszterelnök által pénteken kifogásolt nyilatkozatot soha nem tett, sőt, a neki tévesen tulajdonított állásfoglalás tartalma ellentétes a meggyőződésével.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
komolyan azt gondolta, hogy Orbánt érdeklik a tények? Ő csak uszít mert csak ahhoz ért! =))
tudode
Attól is függ, hogy ilyen, olyan elnökök .. t i s z t e l e t e .. az EMBERT, vagy a betöltött tisztségét tiszteli például amiatt is, mert a másvallásuak, és mások által kifogásolt NÉMET MEGSZÁLLÁSI emlékművet "is" ELLENÁLLÁS ELLENÉRE ráerőszakolta az országra:
.
------- Budapest 2014. július 20. Éjjel felállították a német megszállás emlékművét
www.youtube.com/watch?v=nyGTMQkvADw
..
Húzogatta ez a ZSIDÓ VILÁGKONGRESSZUS elnöke által .. k é p v i s e l t ,,zsidó, rendvédelmis, pedagógus, hajléktalan, prostik, stb. bajszát, de az utolsó SZÓ az ÖVÉ, csak akkor nem, ha a HATALMA, v. a TÖRVÉNYESÍTETT LÓVÉJA kerülhet veszélybe .
.
Ennyit erről a VALAKI által "TISZTELETREMÉLTÓ" embernek látszó tárgyról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.