Ütemesen növekszik a szigetelt házak aránya, de van még hová fejlődni. Egyes megyékben akár 6 millió forinttal is többet ér egy családi ház, ha megfelelően szigetelt. A legnagyobb különbség a szigetelt és nem szigetelt házak ára között Csongrád és Bács-Kiskun megyében tapasztalható, de országos szinten is átlagosan 20%-kal magasabb négyzetméteráron adható el egy energiahatékony otthon – derült ki a Knauf Insulation és az Otthontérkép legfrissebb felméréséből. A kutatás rámutat arra is, hogy a magyar családi ház állományon belül, immár évek óta folyamatosan nő az energiahatékony otthonok aránya: immár minden ötödik ház szigetelt, és spórol meg akár 100-150 ezer forintnyi rezsit is egy szezonban tulajdonosának.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Na, ezért kellett volna az Unio által, a családi házak szigetelésére adott pénzt erre a célra felhasználni és nem a középületekre költeni.
A nagytöbbségnek nincs 2-3 milliója a szigetelésre, akinek pedig van, az rég megcsináltatta.
Ez lenne az igazi rezsiböffentés, nem a Rezsibuzink által napjában többször a mikrofonba elbődült ostobaságai. Csak erre már ne jut. Pont, mint a cigányzenekar ismert esetében...
verőce21
Egy fillérrel nem ér többet a piacon a hőszigetelt ház, ez csak a hőszigetelőgyártók reklámszövege!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.