Elfogtak a rendőrök egy 23 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy az utcán ölt meg egy 28 éves férfit a Nógrád megyei Zabaron – közölte a megyei rendőr-főkapitányság szombaton késő délután a honlapján.

Megöltek egy 28 éves férfit Zabaron, őrizetben a gyanúsított

Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője korábban az MTI-nek elmondta: hajnalban érkezett bejelentés a bűncselekményről a főkapitányságra.

A police.hu-ra feltett közlemény szerint a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves domaházai lakos Zabaron az utcán hangos szóváltás után bajonettel bántalmazta a 28 éves sértettet, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az elfogott 23 éves férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Biztos migráncs volt. Nemzethy matyar ilyet nie csinál.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Borsodi
Fantasztikus,majd jó magaviseletéért pár év múlva szabadul és újra ölhet.Ilyen esetben fel kéne akasztani nem etetni a pénzünkön.Magyarországon nincs visszatartó erő a bűnözőknek.mert a törvény nulla.Nem kell ide migráns pusztítjuk mi magunkat,és még sokuk büszke is rá.
Cicamama55
Ennyi gyilkosság, mint mostanában Magyarországon van?! ...Ha jól olvasom, akkor ez a gyilkos IS "tősgyökeres" magyar ember...Ideje lenne már az emberi élet elleni törvényeken úgy változtatni, hogy azoknak visszatartó ereje legyen! Új kormányunk tehetne valami hathatós lépést ennek érdekében!
Dr plágium
@Borsodi: Még milliós kártérítést is kapnak a rossz börtön körülmények miatt. Az sem számít ha eredetileg putriban élt.
lusta
Biztos migráncs volt. Nemzethy matyar ilyet nie csinál.
Borsodi
@lusta: Magyar nem, de cigány annál több.Nincs mit veszítenie jobb körülmények között él némelyik mint szabadlábon.Ha kijön meg büszke rá mennyire kemény volt, vissza is térnek.hiszen jobb mint dolgozni.
Ezért tart itt az ország,a biztonság nulla a fiatalok jövője kilátástalan.A becsületes Magyar meg egyre kevesebb.Aki teheti menekül,egy élhető országba ahol nyugalom és biztonság van.
Pálinkás Pál
@Borsodi: Nos pont ezt a nyugalmat rombolják most merkelék,akik betelepítik a cigányforma arabokat,niggereket mindenhová...legalább is terv szerint..
Talán ha nem csak a libsi mainstream médiákból tájékozódnál,akkor láthatnád hogy nyugaton is a biztonság,nyugalom a múlté!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.