Orbán Viktor ma Borsod megyébe látogatott. Ezt az alkalmat használta fel arra is, hogy megvizslassa népe gondját-baját, de a dolog valahogy úgy sikeredett, hogy többnyire ő beszélt. Pártunk és kormányunk vezetője, a Fidesz-KDNP központi bizottságának első titkára, Orbán Viktor elvtárs ma borsodi munkásokkal találkozott. A megbeszélés meleg elvtársi légkörben zajlott, a vendég a csak rá jellemző közvetlenséggel vette le lábukról ismét a Tovább az orbáni Úton Aranykalászos Termelőszövetkezet gépműhelyének dolgozóit.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
Milyen igaza van a cikknek, TÖK EMLÉKEZETT A KOPASZ PAJTIRA! hahaha :D
lampa laz
Elvtárs, csak óvatosan lépkedj azon a környéken, mert arra elég veszélyes közlekedni: "miskolci Lenin Kohászati Művekben balesetet szenvedett a gyárlátogatáson részt vevő Vályi Péter, a Minisztertanács elnökhelyettese"...vigyázz, mert valami hasonló véletlen még megeshet veled is...
Borsodi
Nem is tudtam,hogy le ereszkedett ide a Borsodiak közé elvégre hálás lehet nekünk mert sok agyhalott zambi szavazott félelemből is a fideszre.Itt volna a helye nem Felcsúton,lehetne itt a királyból vajda.
tudode
Komolyra fordítva a szót, kapzsiságával, embertelenségével, a hatalmával visszaélve, stb., stb., amellyel rajta kívül senkit sem kárhoztató, .. a,,, t ö r t é n e l m i ,, d i c s ő s é g .. helyett már az ellenkezőjére, a ,, s z e m é t d o m b j á r a .. kerül előbb utóbb, mivel AZON A LEEJTŐN, amelyet választott magának NINCS MEGÁLLÁS, csak az a legnagyobb bűne, hogy az ORSZÁGOT IS MAGÁVAL rántja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.